Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Licence FAI

Více
8 roky 2 měsíce nazpět #20107 napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma Licence FAI
Także, objednané licence (cze+fai id)co mám v poště, nebudou stačit?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
8 roky 2 měsíce nazpět #20110 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Licence FAI

Petr Cejnar napsal: ...na modelu bych měl mít "Národní FAI licenci = NAC licence NO:......," ve formátu CZE 1234 a nebo FAI identifikační číslo = FAI ID ve formítu FAI 123456 ...

Už je to tady několikrát uvedeno ale vzhledem k nejasnostem to klidně napíšu znovu:
Na modelu musí být VŽDY uvedeno označení země tj. v našem případě CZE a k tomu číslo buď mezinárodní licence SMČR (pak to bude mít tvar CZE 1234), nebo FAI ID (pak bude mít označení tvar CZE 654321). Takže písmena FAI na model nepatří!

Více
8 roky 2 měsíce nazpět #20111 napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma Licence FAI
Jasně. Moc děkuji. A platí mezinárodní verze taky pro národní závody?

Více
8 roky 2 měsíce nazpět #20114 napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Licence FAI
Petr Cejnar má pravdu! Na žádném seznamu nebo dokladu z FAI není formulace CZE + ID FAI. Takže k této formulaci nemáš žádný doklad a ani nikde v žádném seznamu není uvedena! Dej si tam mezinárodní licenci vydanou SMČR a máš pokoj!!!

Více
8 roky 2 měsíce nazpět - 8 roky 2 měsíce nazpět #20115 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Licence FAI
Je to marný!

Tady je ten doklad, který "nemám":
SC4 CIAM General Rules 18
3.11.1 a)
i) The national identification mark followed by the National FAI licence number or the FAI Unique
ID number.

A pro jistotu teda ještě po padesáté osmé český překlad tučně zvýrazněného textu:
Národní identifikační značka, po níž následuje ... FAI unikátní identifikační číslo.
Poslední úprava: 8 roky 2 měsíce nazpět

Více
8 roky 2 měsíce nazpět #20116 napsal mrazek
Odpověď od mrazek na téma Licence FAI
Zajímalo by mě, za jak dlouho po odeslání žádosti a potvrzení o zaplacení jste licenci od svazu dostali. Já jsem oboje posílal 26.2., 27.3. jsem si dovolil poslat dotaz co s tím je a dodnes nemám žádnou reakci. Zřejmě je svaz zavalen tisíci žádostí a nestíhá.

Vygenerováno za 0.204 sekund