RCEV/FXJ - výškový spínač

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2774 napsal ludek novotny
Tak jsem tady jeden den nebyl a nestačím se divit.... :D ...připadá mi, jako když něco složitého má být pro jistotu ještě složitější :D ....jako za hluboké totality, pořád něco omezovat a zakazovat...ale proboha proč?Naštěstí tu Aleš a Tomáš vyjádřili moje myšlenky...třeba se v budoucnu posuneme někam, kde soutěžící aby pochopil pravidla a uměl všechny ty vymoženosti obsluhovat a nastavovat, bude muset absolvovat minimálně dvě vysoké s červeným diplomem :ugeek: Pořád se oháníte virtuální šnůrou, ale kdo byl na soutěži F3J, a já to i kdysi létal, tak ví že sice soutěžící má vlasec o nějaké délce, ale každý vypíná v úplně jiné výšce...záleží na podmínkách.Omezujte výkon, příkon, proudy, napětí....ale proboha nekecejte pilotům do toho, jak vysoko mají vypínat, nebo jak dlouho mají motorovat ;)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2776 napsal Palo Lišhák

ludek novotny napsal: Omezujte výkon, příkon, proudy, napětí....ale proboha nekecejte pilotům do toho, jak vysoko mají vypínat, nebo jak dlouho mají motorovat ;)

Ty predsa s posr---mi spínačmi lietať nebudeš - tak prečo Ťa to tak vzrušuje ? ;)
Mimochodom - hádať sa vieš perfekne, ale s čítaním je to zrejme horšie...
Prečítal si si vôbec Petrov návrh pravidiel ? A pochopil si o čo v nich ide ?

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2777 napsal ludek novotny
Palo...já se přeci nehádám....u nás tomu říkáme konstruktivní debata o daném tématu :D ....jen chci, aby měli modeláři z létání radost, aby ihned po přistání věděli na čem jsou a aby přemýšleli hlavně o termice a taktice....aby neměli plnou hlavu něčeho.....snad mě chápeš ;) ještě jeden dotaz...proč tolik prosazuješ spínače a jiné vymoženosti k omezování všeho možného?

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2778 napsal Tomas Hruby

Petr Dušek napsal:

Aleš Krátký napsal: 5 metru rozhodne neni k sobe , to sory

Zkus tohle říct někomu, kdo přistává s F5B/F modelem .. :D

Ehm, víš že jsem jsem v Holíči dva roky po sobě se Surprise 15 (což je plnokrevné F5F) snad neměl jediné přistání pod 80 bodů? Jo, s F5B naloženým na limit 75g/dm2 to je o něco horší, ale podobné letadlo asi moc s tímto threadem nesouvisí, že?
Prostě zas jen takový další výkřik do tmy k zdůvodnění nezdůvodnitelného :(

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2781 napsal Jan Kubica

Tomas Hruby napsal: Prostě zas jen takový další výkřik do tmy k zdůvodnění nezdůvodnitelného :(

Co je nezdůvodnitelné na tom, že netřeba honit bodíky na přistání, jestliže lze již po letové části očekávat rozdíly v řádu desítek či stovek bodů? H.

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2782 napsal Tomas Hruby

Jan Kubica napsal:

Tomas Hruby napsal: Prostě zas jen takový další výkřik do tmy k zdůvodnění nezdůvodnitelného :(

Co je nezdůvodnitelné na tom, že netřeba honit bodíky na přistání, jestliže lze již po letové části očekávat rozdíly v řádu desítek či stovek bodů? H.

Nezdůvodnitelné je přistání 10-20-30m - to pak můžeš přistání úplně zrušit a nebodovat ho...

Vygenerováno za 0.265 sekund