- Obdržená poděkování: 1
RCEV/FXJ - výškový spínač
15 roky 8 měsíce nazpět #2784
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEV/FXJ - výškový spínač
mno,to nevim ... lítá se v "chumlech" a když spadne jeden,spatnou všichni a naopak.teda většinou.
vem v potaz to, že už teď když je v RCEK možnost velkých !!! bodových rozdílů, tak i po 5ti kolech je na prvních 10ti místech rozdíl pár bodů (desítek 1-2, stovek teda ani omylem)
vem v potaz to, že už teď když je v RCEK možnost velkých !!! bodových rozdílů, tak i po 5ti kolech je na prvních 10ti místech rozdíl pár bodů (desítek 1-2, stovek teda ani omylem)
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Jan Kubica
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
15 roky 8 měsíce nazpět #2785
napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma RCEV/FXJ - výškový spínač
Aleši, to jo, jenže v káčkách se hodnotí doba chodu motoru, takže bodové rozdíly jsou jednotky bodů. Když poletí v FXJ chumel a budou vypínat v rozmezí 50 m (a to je spíše malé rozmezí), znamená to rozdíl 50 bodů, v RCEK by to bylo jen asi 5, v F3J možná 1 bod. H.
- Jan Kubica
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2786
napsal Jan Kubica
Aha, a proč je třeba hodnotit přistání, když se létá termika? H.
Odpověď od Jan Kubica na téma RCEV/FXJ - výškový spínač
Tomas Hruby napsal: Nezdůvodnitelné je přistání 10-20-30m - to pak můžeš přistání úplně zrušit a nebodovat ho...
Aha, a proč je třeba hodnotit přistání, když se létá termika? H.
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2788
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma RCEV/FXJ - výškový spínač
Každá "konstruktivní kritika" je vítána, ale zatím to tady vypadá, jako bych já vstoupil například na nějaké F5B fórum a rozčiloval se tam, že ta jejich pravidla jsou šílená a většina chce lítat něco jinýho. To je přeci každého volba jakou kategorii bude lítat. Snímače se vám nelíbí, tak je tady přeci RCEJ-K-N-O, F5B-F, Eurocup. Spousta možností pro seberealizaci...
- Palo Lišhák
- Expert
-
Méně
Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2790
napsal Palo Lišhák
- To je zrejme opäť len Tvoja interpretácia pojmu konštruktívna debata
Nič konštruktívne si doteraz do nej nepriniesol...
- Možno Ti rozumiem viac, ako si vieš predstaviť, to však neznamená, že budem súhlasiť s tvojimi výhradami k niečomu, čo si vôbec nepochopil
- Nič nepresadzujem - prečítaj si, prečo som ten "red point" urobil ! Bola to moja odpoveď na otázku, kto je lepší pilot !
Daj si tú námahu a prečítaj si Petrov návrh pravidiel... Keď tam uvidíš nejaké zásadné obmedzenie, daj mi vedieť !
Pretože ja tam vidím aj tú Tebou požadovanú možnosť vypnúť sa kedy chceš... Len to nečítaj cez ten Tvoj červený filter![;) ;)]()
Pomaly však nadobúdam presvedčenie, že zapájať sa do debaty s Tebou je zbytočné plytvanie časom...
To si nabudúce radšej pôjdem zalietať s tým posra--m spínačom
Odpověď od Palo Lišhák na téma RCEV/FXJ - výškový spínač
ludek novotny napsal: ... u nás tomu říkáme konstruktivní debata o daném tématu
... snad mě chápeš
...proč tolik prosazuješ spínače a jiné vymoženosti k omezování všeho možného?
- To je zrejme opäť len Tvoja interpretácia pojmu konštruktívna debata
- Možno Ti rozumiem viac, ako si vieš predstaviť, to však neznamená, že budem súhlasiť s tvojimi výhradami k niečomu, čo si vôbec nepochopil
- Nič nepresadzujem - prečítaj si, prečo som ten "red point" urobil ! Bola to moja odpoveď na otázku, kto je lepší pilot !
Daj si tú námahu a prečítaj si Petrov návrh pravidiel... Keď tam uvidíš nejaké zásadné obmedzenie, daj mi vedieť !
Pretože ja tam vidím aj tú Tebou požadovanú možnosť vypnúť sa kedy chceš... Len to nečítaj cez ten Tvoj červený filter
Pomaly však nadobúdam presvedčenie, že zapájať sa do debaty s Tebou je zbytočné plytvanie časom...
To si nabudúce radšej pôjdem zalietať s tým posra--m spínačom
- jan kadlec
- Odborník
-
Méně
Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2791
napsal jan kadlec
Konečně něco pro mne
:oops:
Odpověď od jan kadlec na téma RCEV/FXJ - výškový spínač
Tomas Hruby napsal: Nezdůvodnitelné je přistání 10-20-30m - to pak můžeš přistání úplně zrušit a nebodovat ho...
Konečně něco pro mne
Vygenerováno za 0.268 sekund