RCEV/FXJ - výškový spínač

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2756 napsal Jan Kubica
Mně to pořád přijde jako hledání chyb za každou cenu. Podle mě není principiální rozdíl mezi VMR a HR. Před letem nebo ještě v průběhu stoupání se musí pilot rozhodnout, kdy vypnout.

Asi se nedá už tak snadno za někým "vyvézt", protože, pokud bude 1 m = 1 bod, bude každé zaváhání drahé. Ale to přeci chceme, ne? Aby každý létal sám na sebe, aby v každém kole o něco šlo. A že může někdo nalétnou stoupák už na motor, může zoomovat, atd. to pořád nic nemění na tom, že platí stav 5s (např.) po vypnutí motoru. Nevím, jestli se to dá nějak ošidit nebo ne, to ukáže čas. Ale na rozdíl od původních pravidel FXJ (dík, Palo) na nic přijít nemůžu. Prostě na rozdíl od současnosti se nebude tolik ladit, ale létat (všimli jste si, že se mluví o tom, kolik to komu žere, točí, stoupá, klesá..., informací o pilotních výkonech, třeba o tom, co předvedl Daryl Perkins, na tomto fóru moc není). Jestli je to dobře nebo špatně? To nevím a asi to bude jako vždycky - pro někoho dobře, pro jiného špatně. Pro mě jednoznačně dobře. H.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2757 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEV/FXJ - výškový spínač
to je jednoduche .. umeni pilota se neda presne posoudit ani vyjadrit narozdil od tech ostatnich veci :)

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2758 napsal Tomas Hruby

Aleš Krátký napsal: to je jednoduche .. umeni pilota se neda presne posoudit ani vyjadrit narozdil od tech ostatnich veci :)

No, je tu ještě jeden důvod (a následující text myslím naprosto vážně!!!).
Je totiž snadné obdivovat Daryla Perkinse, jenže hodnocení ostatních po Čechách je lehce o hubu. Dám příklad: napíšu třeba, že mi připadá, že lidi přistávají mizerně a v podstatě většina lidí v RCEK přiblížení vůbec neumí. Klidně můžu mít pravdu, ale můžu si být na 100% jistý, že když pak teď v sobotu na soutěži zpackám přistání, tak se budou všichni móóóc bavit - ne že by mě to extra deptalo, ale popravdě mě to zas z druhé strany ani moc nepotěší. A pokud budu osobnější, tak se ještě s někým pohádám - zase, nemusí to být nějak vyhrocené, ale kolik lidí si chce cíleně dělat potíže v rámci záliby? Možná je to ale chyba, nebylo by od věci občas dění trochu víc rozebrat, ale komu se do toho chce?

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2759 napsal Petr Dušek
Napadá mne, že v této kategorii by možná byl prostor pro to, nechat okamžik startu na pilotovi. Například po vzoru britských pravidel létat 10 minut z 11 (pracovní čas) ?? Druhý dotaz, v hodnocení přistání se neuvažuje žádná změna? Myslím, že tady by klidně stačilo jak navrhoval S. Neu - kruh 10/20/30m za 30/20/10 bodů ?

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2760 napsal sgames
tak je neco jineho rikat " ten aleš ale přistava jako machr, a jak pekne lita" ... to nikomu nevadi, ale malo kdo rekne " ten aleš je ale mamlac, pořad s tím máchá, neumí lítat a to trenuje jako ocas, a ty přistani, no je rad že trefi vubec misto, a nalitava jako blbec" .. pak je jasne ze se na neho snese hromada posmesku a nadavek kdyz se mu neco neporadi...

chvalit = ano
kritizovat = ano,ale malo kdo se do toho pusti (ja treba jo,mi to nevadi viz muj nazor na novotneho l. posledni let v F5J-slovinsko) (notak ludo,beru si te jen jako priklad,neber to vazne :) ))) )

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2761 napsal sgames

Petr Dušek napsal: Napadá mne, že v této kategorii by možná byl prostor pro to, nechat okamžik startu na pilotovi. Například po vzoru britských pravidel létat 10 minut z 11 (pracovní čas) ?? Druhý dotaz, v hodnocení přistání se neuvažuje žádná změna? Myslím, že tady by klidně stačilo jak navrhoval S. Neu - kruh 10/20/30m za 30/20/10 bodů ?

to muzes pristani rovnou vypustit :)

Vygenerováno za 0.212 sekund