RCEK - zapnutí motoru před startem?

Více
14 roky 9 měsíce nazpět #5082 napsal Tomas Hruby

Jiří Veselovský napsal: Znovu moje žádost. Pojďme se dohodnout, že budeme respektovat aspoň do konce sezóny tento výklad. Je jednoduchý a pochopitelný.

Jinými slovy byl postup startéra v Lomnici zcela špatný? Hmm :(

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 9 měsíce nazpět #5083 napsal Zbyněk Smola
Soudí má vždy pravdu. Dals protest, nedal škoda, mohls přispět pořadateli. Ale co dyť jsme češi. Hlavě že nás to baví. ZS

Více
14 roky 9 měsíce nazpět #5084 napsal sgames
ja si myslim ze te nemel hnat na zem.

Více
14 roky 9 měsíce nazpět #5085 napsal Zbyněk Smola
No když v tom tápou ostřílení závodníci, jak se mají v tom jednom okamžiku rozhodnout rozhodčí, a nebo časoměřiči kteří jsou často jen proškoleni. A kolik bylo podaných a zaplacených protestů za poslední dobu?
Po boji každý generál.

Více
14 roky 9 měsíce nazpět #5086 napsal Tomas Hruby

Aleš Krátký napsal: ja si myslim ze te nemel hnat na zem.

No a o tom je celá tahle diskuse - položil jsem dotaz, jaký vlastně měl být postup soutěžícího při spuštění motoru "předem", ale odhozu ve správný čas...
Jeden z výkladů je tedy ten, že se opravdu pouze ztratí pokus a soutěžící jinak nemusí dělat nic, postup v Lomnici tedy byl chybný. Dobrá, může být, v depresi z toho nebudu.
Nicméně přijde mi to jako docela dobrá díra, která si přímo říká o využívání - jsem si dost jistý s tím, že přínos odhozu "do gongu" s plně pracujícím motorem bude větší, než si myslíš, reálně bych to přirovnal k minimálně vteřině navíc - přes 10 metrů k dobru "zadarmo".

Více
14 roky 9 měsíce nazpět #5087 napsal sgames
tak kazdy general, to zase ne ... kdyby se to stalo u me na soutezi,tak rozhdonu tak jak pisu od zacatku,protoze to podle me je logicke a jasne :)
potvrdil to i radim a defacto i jiri.

tomas : ale to nebude. odhoz do gongu jde poznat, a pak musis na zem. >> zadna vyhoda

Vygenerováno za 0.226 sekund