Pravidla pro RCEK na rok 2013

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6144 napsal Radek Novotny
RCEJ v 2012 jsou 3x Horní Branná, 1x Valašské Klobouky, 1x Stará Paka... Tam by stačilo nějak demotivovat Jardu von Branná, né...? ;)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6145 napsal Jiří Veselovský

Tomas Brodsky napsal: Pane Veselovsky, tentokrat mi to uz neda. Vzhledem k tomu ze jste nas do poradani MCR RCEJ navezl vy, jsou vase komentare ohledne letani kategorie RCEJ na Vsetine ci kdekoliv jinde celkem usmevne.

Tak na vysvětlenou, protože mě ani ve snu nenapadlo, že někdo vezme vážně, že bych někomu odpojoval internet. :D :D :D :D :D :D
Že jsem vás "navezl" do pořádání mistráku pro plechovky bylo asi proto, že vaše lokalita byla jedna z mála, kde se ještě plechovkyy lítaly a Erik mi slíbil, že to vezme na pořad vaší schůze. Proč přijít o vrcholnou soutěž, navíc dotovanou, že? :roll: Pokud by to u vás neprošlo, tak by holt mistrák nebyl a život by šel dál. Nakonec i pro váš klub to mělo velmi pozitivní dopad, viz reakce v místním médiu.
Doufám, že toto vysvětlení stačí, protože mě to docela vysílilo. ;)

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6146 napsal Tomas Brodsky

Jiří Veselovský napsal: ... Proč přijít o vrcholnou soutěž, navíc dotovanou, že? ...

Pokud si nekdo mysli, ze poradani MCR je vydelecny podnik, tak smele do toho.
Dotace nam nepokryla zdaleka vsechny naklady.

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6147 napsal Petr Lokvenc

Tomas Brodsky napsal: Pokud si nekdo mysli, ze poradani MCR je vydelecny podnik, tak smele do toho.
Dotace nam nepokryla zdaleka vsechny naklady.

Jen "lehká" poznámečka, doplněná prosbou o nekamenování ;) . MČR skutečně není výdělečným podnikem, nakonec to ani není jeho smyslem. Nemusí být ale ani prodělečné. Dotace spolehlivě pokryje náklady na cesťák předsedy JURY ze Svazu, ceny se vejdou do soutěžních vkladů a ostatní požadatelé jsou snad modeláři, kteří to berou jako součást svého koníčka bez nárokování fnanční odměny - alespoň v našem klubu to tak je.

Více
14 roky 2 týdny nazpět #7177 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Pravidla pro RCEK na rok 2013
na EC v madarsku se predbezne dohodly pravidla ohledne motoru na pristi rok,a bylo by asi vice nez zadouci mit narodni ruku v ruce s temi evropskymi. jedine omezeni zustava rozmer statoru : vice zde : Eurocup pravidla 2013

• Martin Drápal
  • Návštěvník
  • Návštěvník
14 roky 1 týden nazpět #7366 napsal Martin Drápal
Odpověď od Martin Drápal na téma Pravidla pro RCEK na rok 2013
Velmi zajímavý názor o tom, jestli měnit či neměnit pravidla RC-EK a taky proč jseou někteří pro změnu a někteří ne je na www.ikarus-ostrava.com/

Vygenerováno za 0.211 sekund