Re: Jaký model na F5j - kompozit

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10385 napsal sgames
Je to "pohled z venku" (nelitam s nimi)
ale proste ten Pike pekneji toci, nepada tak po usich a obecne ma kultivovanejsi letovy projev dle meho.

jo a nedela takovy kraval ve vzduchu.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10386 napsal Láďa
Stork - těch důvodů je několik. Perfektní přístup výrobce, rychlé dodávky náhradních dílů, další vývoj... mj.další snižován hmotnosti při zachování pevnosti. A v neposlední řadě jsou to výsledky pilotů s tímto strojem.. Teď v Trnavě pokud si dobře pamatuji tak 2. a 3. místo. 3. místo na mistrovství Evropy F3J letos v Turecku.. Dá se z toho kombinací nosných ploch a jednohotrupu udělat stroj pro všechny podmínky.. Dodavatel nabízí 3 středy rúzné pevnosti i hmotnosti, v tuto chvíli 2 druhy uší a brzy by měly přibýt další, chystá se nový trup.. Myslím si, že nejvíce k tomu může říci rodina Malčíkova, protože létají obojí... Pike i Stork.

A ještě k té Maxe. Ano, je drahá, ale cena odpovídá kvalitě. To je bez diskuzí. Je to celosvětově uznávaná absolutní špička. Ostatně je to jako s auty. Kam dojete s Trabantem, tam dojedete i s Rolls Roycem. Je jen na každém jakou variantu zvolí..

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10387 napsal Láďa
A o nabídku si napište výrobci. Velice rád Vám pošle nabídku mailem. Jen asi teď trochu strpení, pan Heinrich by teď snad měl být na dovolené.. Adresu naleznete na jeho stránkách..

Více
12 roky 9 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10388 napsal sgames
tak tak, rikal ze bude snad 2 nebo 3 tydny mimo.

edit : mno a tady je nejake info o novem storkovi stoupak.cz/forum/technika/10389-stork#10389
Poslední úprava: 12 roky 9 měsíce nazpět

Více
12 roky 9 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10391 napsal mab
Odpověď od mab na téma Re: Jaký model na F5j - kompozit

Hurda Martin napsal: Jo a někde jsem četl, že je Pike křehký, to mě jediné znervózňuje. Nebo to je fáma?
Děkuju :)

No zaleží co si pod tím představuješ, určitě půjde promáčnout prstem, ale kdo by to dobrovolně dělal.
Jemné ťuknutí do holeně při tréningu přistání na bod, které mě ani trochu nebolelo dopadlo takto
Poslední úprava: 12 roky 9 měsíce nazpět

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10393 napsal Hurda Martin
Ty fotky mě trochu děsí !!!
To je problém Pike, nebo standart F5j?!

Vygenerováno za 0.221 sekund