Magic

Více
15 roky 4 týdny nazpět #4000 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Magic
spojeno.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 4 týdny nazpět #4001 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Magic

Aleš Krátký napsal: spojeno.

Za všechny ti děkuji :-)

Více
15 roky 4 týdny nazpět #4005 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma Magic

pavol polonec napsal: toto som uz niekde cital :)

Aha, chápu - i s obrázky f5jfun.com/web/e107_plugins/foru ... #post_2293 . H.

Více
15 roky 4 týdny nazpět #4021 napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Magic
No, Jurajovo povídání je jak Pelikánovo recenze v RC Revue... :D

Nicméně, Tomáši, mně už taky dorazil, a je fakt pěknej... Určitě jsem rád, že jsem ho nechal ve fólii, s nedělenym křídlem. Pozor, váha křídla bez serv je 160g! Takž to vidím celkovou kolem 500g s 1600mAh baterkou!
Co jsem hned taky zaznamenal, konečně gondola s kratším čumákem pro RCEK tak, abych nemusel pořád věšet olovo na ocas, a baterku cpát skoro do trubky... Kvalita je oku lahodící. Pokusím se ho dát dohromady už na Maďarský Eurocup, ale nevím, jestli to stihnu. Když stavím, tak na to strašně dlouho čučim a o všem přemýšlím...

No pár fotek ze stavby sem určitě smahnu, teď jdu přemýšlet, jestli bude něco k "vytunění" ;)

Více
15 roky 4 týdny nazpět #4023 napsal Tomas Hruby
Radku, já budu zalétávat asi zítra ráno a v Pace bude Magic k vidění - to už je teď jisté.

K té váze - mě vyšel na cca 490g, ale s 1050mAh, s 1600mAh by byl nepatrně nad 500g. Ono se to nezdá, ale kabely a různé konektory naskáčí, při začátku stavby jsem se skoro "bál", že budu někde pod 470g, což už by bylo na pováženou, ale nakonec to trochu narostlo (i když dodatečně asi některé kabely pokrátím na přesnou délku atd.). Výsledek je ale pořád naprosto vyhovující - nemuselo by to být zlé.

Více
15 roky 3 týdny nazpět #4032 napsal Tomas Hruby
Právě jsem dorazil do práce po záletu :-)
Je to dobré - stoupavost výborná, vlastnosti v kluzu také sympatické. Přijde mi, že je Magic dost "blbuvzdorný" a nechá si hodně líbit, na tom se může ale podílet i ten papírový potah. Co se naopak bude týkat i fóliového je druhý postřeh - velmi dobře reaguje na směrovku, v podstatě by asi i létal úplně bez křidélek. Takže je zase nutné používat obě ruce a směrovku neopomíjet, výsledek stojí za to.
Jak to tak vidím, tak asi v sobotu poletím s Magicem i soutěž, v podstatě s ním nemám žádný problém, tak proč nezkusit naostro...

Vygenerováno za 0.309 sekund