file Existuje žebříček F5J za r. 2014????

Více
29. říj 2014 17:03 #13790 od Alois Hrabáček
Které soutěže se počítají do žebříčku. Kde to najdu???
Dík za info.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
29. říj 2014 17:18 #13791 od Martin Veleba
Nějaký žebříček je na těchto stránkách v sekci soutěžě. Snad odkaz bude fungovat. Ale co a jak se do něj počítalo, to je otázka.

www.stoupak.cz/souteze/zebricky/aktualni...=2014&vek=2&stat=CZE

Více
29. říj 2014 18:10 #13792 od Aleš Krátký
v tomto zebru jsou jen souteze F5J, ktere se organizovaly v SORGu. Navic tam nejsou sparovane licence FAI a CZE. Pristi rok to uz konecne vychytam a bude to odpovidat 1:1 jak ma.

oficialni zebricky spracovava svaz, resp treneri

ty budou brzo na svazovych strankach.

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
30. říj 2014 07:33 #13794 od Tomas Hruby
Je to můj rest, mám v plánu podívat se na to konečně tento víkend.
Jinak v žebříčku budou všechny soutěže, které byly v kalendáři SMČR, včetně mezinárodních Bořetic, jak psal Aleš, moje hlavní práce bude vyřešit nesoulady licencí FAI a SMČR.

Co se týče akcí mimo ČR, tak ty letos nemají význam žádný a pro žebříček ani mít nebudou, budou ale podstatné od příštího roku jako součást výběru reprezentace. Tohle také prošlo jednáním SMČR a v dohledné době budou kritéria publikována, takže před sezónou budou mít všichni dost informací (předesílám, že kritéria jsou hodně podobná F3J).

Více
30. říj 2014 08:09 #13795 od Ivan Horejsi
Podle reguli Svazu je na zebřičky cas do konce roku. Samozrejme, pro všechny bude lepsi i snadnejsi, když se to nebude odkládat.

Více
31. říj 2014 07:26 #13802 od Martin Veleba
Také je potřeba spárovat národní licence, v žebříčku se pořád např. licence CZE 269-19 a CZE 269-019 tváří jako dva soutěžící a přitom se jedná pouze o jednoho.

Více
31. říj 2014 08:23 #13803 od Aleš Krátký
J to jo.můžeš to říkat lidem, psát jim to tam velkým červeným písmem atd, a stále někdo uvede licenci "spatně" :-D

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
05. lis 2014 21:12 #13883 od Martin Veleba
Jak to po víkendu vypadá s žebříčkem F5J? Je reálné, aby byl v sobotu hotov?

Více
06. lis 2014 08:06 #13885 od Alois Hrabáček
Pokud máte zájem mám seznam ticholetců F3J s názvem klubu a licencí. Někteří už létají F5J. Můžu poslat e. mailem.

Více
08. lis 2014 10:55 #13932 od Tomas Hruby
Tak jsem se do žebříčku po chvilkách pustil a aktuálně je prakticky hotový, mám ale jeden problémek.
Chybí výsledkovka z posledních F5J v Plzni - není ani mezi výsledkovkami, ani v threadu o soutěži (nebo neumím hledat), nemáte ji někdo po ruce?
Je to poslední, co chybí k finalizaci žebříčku, jinak to je celkem OK (licenci mám zmatenou snad jen jedinou, ale nejde o duplicitu, obvykle pak nejsou jména klubů, ale to je nekritické).
Pokud by nějaký dobrodinec vyštrachal výsledky z Plzně, tak bude možno žebříček vypustit :-)

Vygenerováno za 0.414 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám