- Obdržená poděkování 0
Otevření přihlášek RES 10.7. Roudnice na Labem
- Tomáš Vydra
- Autor tématu
- Začátečník
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Aleš Krátký
- Administrátor
Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?
- Aleš Krátký
- Administrátor
Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?
- Tomáš Vydra
- Autor tématu
- Začátečník
- Obdržená poděkování 0
jelikož se přihlásilo velké množství soutěžících, bude se konat soutěž jako dvoudenní!! Všíchni kdo jsou přihlášeni mají registraci i na Neděli!! Důvod je prostý, v takovém počtu soutěžících bych musel hnát kolo za kolem a ve stresu jak pro mne tak pro Vás. Dalším důvodem je, když už jsem jedete přes polovinu republiky je mi líto, vás nechat udělat 4 hopy a poslat domů. Třetí důvod je, že si společně večer u buřtu a piva pokecame. Doufám, že změnu přivítáte pozitivně. Karavany a stany přímo na ploše. Ubytování zajištěno v hotelu Spitfire také na letišti LKRO za 150Kč - nutno rezervovat.
Všemi díky díky díky a kdyby něco prosím volat 703154613 Tomáš
- Aleš Krátký
- Administrátor
- Pavel Bejček
- Pokročilejší začátečník
- Obdržená poděkování 1
Ono to bude stejně zajímavé, protože jsem teď mluvil s některými přihlášenými, kteří sem nechodí tak často - proč taky. Jsou přihlášení, propozice jsou jasně dané - viz povinnosti pořadatele SMČR. Takže přijedou a na letišti se dozví, že je vše jinak? Jak budete řešit oprávněné protesty?
Jsem taky jeden z přihlášených. Podíval jsem se na stránky Svazu modelářů a tam je uvedeno:
rientační číslo: 563
Kategorie: RES
Datum: 10. - 11. 7. 2021
Místo pořádání: Roudnice n.L.
Pořádající klub: LMK Roudnice n.L.
Kontaktní osoba: Tomášv Vydra
Tak potom trošku nechápu tu polemiku. Navíc myslím, že pořadatel se snaží vytvořit co nejlepší podmínky a také co nejlepší soutěž. Po nedávných časech, kdy jsme neměli možnost se setkávat a zalítat si, beru takovou snahu od pořadatele jako něco mimořádného. Tak mne trochu mrzí, že někdo v dnešní době takovou snahu považuje za špatnou.
- Pavel Bejček
- Obdržená poděkování 1
Polemiku zda je lepší soutěžit dva dny jednu soutěž bych nechal na jindy, není problém si příští rok dát do kalendáře soutěž a v propozicích uvést že v pondělí bude seznámení s letištěm a pak společná vycházka do lesa na houby, v úterý první soutěžní kolo... jo, tady to zlehčuju.
Pokud bych já byl pořadatel, tak po tom všem bych si příští rok sakra rozmyslel něco pořádat. Ale doufám, že to se nestane. Byla by to škoda. Soutěže v Roudnici jsou fajn.
- Pavel Bejček
- Obdržená poděkování 1
Nechápu potom rozdílné informace dávané pořadatelem telefonicky za několik posledních dní různým lidem. Proti pořadateli nic nemám.
Přihlášení
Poslední příspěvky
-
- Zimní liga F5J 2024/25 (7 Příspěvky)
- Zimní liga je 23.11.2024 zrušena.
- v Letecké kategorie / F5J
- od Zdeněk
- Včera 20:52
-
- Kluby / individuální členstvi SMČR 2017 (116 Příspěvky)
- Jistě sám dobře víš, že s pojištěním je to trochu složitější, pojistná smlouva SMČR...
- v Vážná témata / Důležité
- od Pavel Svoboda
- 17. lis 2024 13:18
-
- Soutěže 2025 (9 Příspěvky)
- LMK Hořice - zatím nepotvrzené termíny: 19.4.2025 RCEV 8.5.2025 F5L 14.-15.6.2025 F5J...
- v Vážná témata / Důležité
- od Petr Dušek
- 30. říj 2024 19:22
-
- Podzimní RCEP Náměšť nad Oslavou, 27.10. 2024 (4 Příspěvky)
- Po zralé úvaze jsme se kvůli malému zájmu rozhodli naši soutěž zrušit. Bylo by víc...
- v Soutěže / Soutěže v roce 2024
- od Pavel Hloušek
- 25. říj 2024 08:55
Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.