RCEP a nebo něco podobného

Více
10 roky 2 měsíce nazpět #16466 napsal Tomas Hruby

Aleš Krátký napsal: tak to už máme za sebou :-D

Na to zapomeň, klidně se vsadím, že se to zase zhoupne váhově dolů...

Jinak ale k RCEP - já mám totiž ze zkušenosti s jinými kategoriemi docela problém s tím názorem "A souhlasím s Mirem, třeba by to mohla být i finančně nenáročná přípravka pro F5J,". Bohužel postřehy z jiných kategorií mě vedou k vážné obavě, že to bude vypadat dost jinak. Ono se totiž brzy vyrojí "RCEP (či RCEV) experti", kteří si v této kategorii budou honit ego s investicemi, které by klidně stačily na F5J, jenže holt tady to půjde snáze. Ve výsledku pilotů v F5J spíše ubyde, protože prosadit se tam bude náročnější, ale situace nebude ideální ani v RCEP, protože piloti, kteří by byli její cílová skupina, budou stavem poměrně otrávení.
Příklady se najdou velmi snadno, koneckonců stačí i dění v RCEN někdy kolem roku 2007 :-(

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 2 měsíce nazpět #16470 napsal draceq
Odpověď od draceq na téma RCEP a nebo něco podobného

Tomas Hruby napsal: Příklady se najdou velmi snadno, koneckonců stačí i dění v RCEN někdy kolem roku 2007 :-(

Ony existují i mnohem čerstvější, například když Aleš loni znovuobjevil kouzlo Óček :whistle: :lol: :lol: Naštěstí to k žádnému kolapsu kategorie nevedlo :lol: Zatím.... :whistle:

Více
10 roky 2 měsíce nazpět #16472 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEP a nebo něco podobného
proč já ? já jsem ten druhý ... jsou tam na to větší machři, a je třeba před nimi smeknout klobouk z hlavy

Více
10 roky 2 měsíce nazpět - 10 roky 2 měsíce nazpět #16477 napsal Tomas Hruby
Aleše jsem fakt nemyslel a i bez větší znalosti dění v RCEO dovolím si tvrdit, že proti tomu, na co narážím, je to asi jeho návrat k RCEO dost slabý odvar :-)
Jinak ale v RCEO/RCEN je to ještě legrace, tam pokud to někdo začal hrotit, tak se to projevilo "jen" ve vynaloženém čase na tréning, získat nějaké větší výhody technikou a přeneseně financemi ale moc nejde. U jiných zmíněných kategorií už to ale tak idylické být nemusí :-(
Poslední úprava: 10 roky 2 měsíce nazpět

Více
10 roky 2 měsíce nazpět #16478 napsal pik
Odpověď od pik na téma RCEP a nebo něco podobného
Aleš a óčka? Ahá, to je ten borec co vozí baterky kvůli úspoře místa přidrátovaný pod érem.Toho znám ;) Promiň Aleši, já musel

Více
10 roky 2 měsíce nazpět #16480 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEP a nebo něco podobného

Pavel Hloušek napsal: Aleš a óčka? Ahá, to je ten borec co vozí baterky kvůli úspoře místa přidrátovaný pod érem.Toho znám ;) Promiň Aleši, já musel

si to nechám patentovat :lol: :lol: :lol:

hold pro příště na RCEO vyhodit výškoměr, a pořádně upevnit kabinku ;)

Vygenerováno za 0.184 sekund