- Obdržená poděkování: 0
RCEV/FXJ - výškový spínač
- ludek novotny
- Odborník
-
Méně
Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2792
napsal ludek novotny
Odpověď od ludek novotny na téma RCEV/FXJ - výškový spínač
No jo no....celou dobu se tady snažím o to, že to největší omezení je SPÍNAČ jako takový.....koukám, že jsem zase Palovi pošlapal kytičky v zahrádce, ale ať si o mě myslí co chce...každá nová kategorie se rodí v bolestech a takové debaty k tomu všemu patří...příjemné i nepříjemné.....a jestli si někdo myslí že proti spínačům bojuju, tak má pravdu....
..Palo, Honzo, Petře...vymýšlíte něco,co se mi nelíbí a mám z toho kopřivku, tak se na mě za to nezlobte, když ty vaše návrhy nechválím.....
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
15 roky 8 měsíce nazpět #2793
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEV/FXJ - výškový spínač
protoze pristani je nejdulezitejsi faze letu .. jakehokolivJan Kubica napsal:
Aha, a proč je třeba hodnotit přistání, když se létá termika? H.Tomas Hruby napsal: Nezdůvodnitelné je přistání 10-20-30m - to pak můžeš přistání úplně zrušit a nebodovat ho...
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2850
napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma RCEV/FXJ - výškový spínač
Opět jen upozornění na vývoj ve slovenském fóru ohledně výškových spínačů, konkrétně příspěvek Palino z Tue Oct 12 2010, 08:58PM:
f5jfun.com/e107/e107_plugins/for ... #post_2101
f5jfun.com/e107/e107_plugins/for ... #post_2101
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 2 měsíce nazpět #3623
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma RCEV/FXJ - výškový spínač
Dovolím si dvě informace ohledně výškových spínačů-snímačů.
Již příští víkend zasedá plénum CIAM FAI, jedním z bodů jednání je návrh pravidel F5J, což v tomto případě je ten (zde tolik kritizovaný a odmítaný) návrh pracovní skupiny na kategorii elektromodelů s výškovým snímačem. Kdo ovládá anglický jazyk nebo Google Translator, může si návrh přečíst v přiloženém souboru.
[attachment=1:2jkk7n1d]<!-- ia1 -->Agenda Annex 7k - F5J_5-5-10_F5_Electric_S-C_11.pdf<!-- ia1 -->[/attachment:2jkk7n1d]
Druhá informace se týká plánované soutěže "RCEV" 30.4. v Hořicích. I když doufám, že návrh kategorie bude na CIAM přijat, vzhledem k dosavadnímu (ne)zájmu o tuto kategorii u nás nepředpokládám, že by se za dva týdny po přijetí pravidel vyrojil rázem dostatečný počet závodníků.
Proto jsem se rozhodl snímače nechat až na letní prázdniny (soutěž č. 846 - termín ještě upřesním) a tuto jarní soutěž (č.783) posouvám o měsíc na neděli 29.května, a létat se bude v kategorii "RCEE-Autonomy". Pokud by snad někdo netušil o co se jedná, více informací získá na Honzových stránkách RCEX , v příslušných vláknech zde na fóru a dále z návrhu pravidel, který zde přikládám.
[attachment=0:2jkk7n1d]<!-- ia0 -->Návrh_pravidel_RCEE_Autonomy_2011.pdf<!-- ia0 -->[/attachment:2jkk7n1d]
Již příští víkend zasedá plénum CIAM FAI, jedním z bodů jednání je návrh pravidel F5J, což v tomto případě je ten (zde tolik kritizovaný a odmítaný) návrh pracovní skupiny na kategorii elektromodelů s výškovým snímačem. Kdo ovládá anglický jazyk nebo Google Translator, může si návrh přečíst v přiloženém souboru.
[attachment=1:2jkk7n1d]<!-- ia1 -->Agenda Annex 7k - F5J_5-5-10_F5_Electric_S-C_11.pdf<!-- ia1 -->[/attachment:2jkk7n1d]
Druhá informace se týká plánované soutěže "RCEV" 30.4. v Hořicích. I když doufám, že návrh kategorie bude na CIAM přijat, vzhledem k dosavadnímu (ne)zájmu o tuto kategorii u nás nepředpokládám, že by se za dva týdny po přijetí pravidel vyrojil rázem dostatečný počet závodníků.
Proto jsem se rozhodl snímače nechat až na letní prázdniny (soutěž č. 846 - termín ještě upřesním) a tuto jarní soutěž (č.783) posouvám o měsíc na neděli 29.května, a létat se bude v kategorii "RCEE-Autonomy". Pokud by snad někdo netušil o co se jedná, více informací získá na Honzových stránkách RCEX , v příslušných vláknech zde na fóru a dále z návrhu pravidel, který zde přikládám.
[attachment=0:2jkk7n1d]<!-- ia0 -->Návrh_pravidel_RCEE_Autonomy_2011.pdf<!-- ia0 -->[/attachment:2jkk7n1d]
- Jan Kubica
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3683
napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma RCEV/FXJ - výškový spínač
f5jfun.com/web/e107_plugins/foru
... #post_2244
Asi nečtou stoupák (smajlíka nedám, nechci být zlomyslný více než je nutné). Jak se teď bude "svářecí" F5J jmenovat? H.
Asi nečtou stoupák (smajlíka nedám, nechci být zlomyslný více než je nutné). Jak se teď bude "svářecí" F5J jmenovat? H.
Vygenerováno za 0.338 sekund