RCEV/FXJ - výškový spínač

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2675 napsal ludek novotny
Nezbývá mi než naprosto souhlasit s Bohoušem Majerčíkem......proč lidi, kteří nikdy po soutěžích nejezdili a jsou jen teoretici mají rozhodovat o tom, co baví většinu?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2678 napsal Petr Dušek
Nezbývá mi, než to i pro Luďka zopakovat ještě jednou, ten návrh pravidel je sice označen F5J, ale jedná se o kategorii s výškovým spínačem, nikoliv o F5J Eurocup !!! Do toho by se vám samozřejmě nikdo z nás teoretiků nedovolil plést...

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2679 napsal Tomas Hruby
Já si ještě neodpustím jedno rýpnutí do Bohuše a obecně do organizátorů Eurocupu... Akce super, ale ten název je defakto čistá lež - F5J je značení ve stylu FAI, ale ta nejen že tuto kategorii neschválila, ona o ní defakto ani nikdy nejednala :-(
Rozčilovat se, že někdo do FAI předloží jako F5J jiný návrh, ať už spínače anebo energy limiter mi přijde trochu chucpe :roll: Dokonce jsem kdesi zachytil informaci, že lidi v CIAM FAI to zneužívání pojmu F5J docela štve a z tak říkajíc politického hledisko to může snahy o přijetí komplikovat...

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2681 napsal Jan Kubica

ludek novotny napsal: Nezbývá mi než naprosto souhlasit s Bohoušem Majerčíkem......proč lidi, kteří nikdy po soutěžích nejezdili a jsou jen teoretici mají rozhodovat o tom, co baví většinu?

Lidi v té pracovní skupině:
George Shering UK Coordinator george.shering @ btopenworld.com
Mike Proctor UK mike @ mproctor.demon.co.uk
Markó László Hungary mquality @ vnet.hu
Urs Schaller Italy info @ schaller-compositi.it
Jure Pečar Slovenia pegasus @ nerv.eu.org
Antonis Papadopoulus Greece apap @ hol.gr
Miguel Medina Spain tecnoepoxy @ gmail.com
Lenny Keer USA lenny970 @ aol.com
Manuel Leite de Almeida Portugal malmeida @ itn.pt

Nemyslím si, že jsou to teoretici, těžce předpojatí ve prospěch HL určitě :) H.

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2682 napsal ludek novotny
Nevím, jak kdo z nich jezdí po soutěžích..ani je neznám a nemůžu soudit....ale konkrétně a teď se neuraž...jak můžeš debatovat o nějakých pravidlech, když s prominutím jsi jen teoretik a na soutěže nejezdíš?Pravidla v každé kategorii by snad měli navrhovat a posuzovat lidé, kterých se to týká především.....sám za sebe:spínače se mi nelíbí a doufám, že je už lítat v současné podobě nikdy nebudu! ;)

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2684 napsal Jan Kubica
Jo tááák, to bylo na mě :) . To jo, to máš pravdu, ale já pod tím návrhem opravdu podepsaný nejsem.

Jinak Shering a Schaller, Keer myslím taky, jsou reprezentanti svých zemí v F5B, Lászla (co je křestní jméno a co příjmení?) a Pečara znáš z Eurocupu (což čtu tak, že Slovinsko a Maďarsko jsou pro), o těch dalších lidech nic nevím, možná Palo Lišhák je zná. H.

Vygenerováno za 0.404 sekund