- Obdržená poděkování: 0
Stopalcovka
- Petr Cejnar
- Expert
-
Méně
Více
12 roky 9 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10670
napsal Petr Cejnar
Odpověď od Petr Cejnar na téma Re: 2x RCEK Hranice 8. a 9.6.2013
Hodně dlouho jsem váhal, zda uveřejnit nebo ne. Bylo mi doporučeno abych tak nečinil. Po příspěvku jak je to jednoduché, nebo aby se vědělo "o co jde", jsem se rozhodl uveřejnit poslední verzi, kterou jsem obdržel pro případné připomínkování před jednáním předsednictva. V úvodu jsou vysvětlivky jak jsou provedeny návrhy nebo změny. Vše jsou návrhy. Není to tak jednoduché.
Poslední úprava: 12 roky 9 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
12 roky 9 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10671
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: 2x RCEK Hranice 8. a 9.6.2013
je treba to poslat do PDF. DOC tu neprojde.
jinak nerozumim tomu, proc prispevek "o co jde" vede k uverejneni pracovni verze pravidel ?
jinak nerozumim tomu, proc prispevek "o co jde" vede k uverejneni pracovni verze pravidel ?
- Petr Cejnar
- Expert
-
Méně
Více
12 roky 9 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10673
napsal Petr Cejnar
Žeto není žádná sranda. Jak se potom budete dohadovat na poli. Jak jsm zjistil možnost uveřejnění návrhu pravidel RCE1 s připomínkama není zde možná ve formátu .doc nebo .docx a tudíž shora uvedený příspěvek ztrácí svůj význam. Z tohoto provedení čtenář nepozná "O CO JDE". Omlouvám se všem.
12 roky 9 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10674
napsal sgames
na poli se dohadovat nikdo nebude,ty pravidla uz jsou prez rok v provozu na spouste a spouste soutezi. cely ten proces zrodu beru jen jako drobne upravy do tvaru a potreb SMČR. Obsahove to zatim vypada tak, jak jsme asi puvodne zamysleli.
jinak koukam, ze to je novejsi verze nez mam ja ?? to se mi moc nelibi.
edit : pokud se dostane tato verze i ke mne,rad ji tam vlozim v PDF.
edit2: ten vycuc slouzi prave pro lidi kteri nemaji zajem cist 17 stran "pravnickeho" textu. je to jednoduche a vserikajici vysvetleni zakladnich principu soutezi RCE1. Pozadavku na nejake rychle info jsem mel vice nez dost.
Petr Cejnar napsal: Žeto není žádná sranda. Jak se potom budete dohadovat na poli.
na poli se dohadovat nikdo nebude,ty pravidla uz jsou prez rok v provozu na spouste a spouste soutezi. cely ten proces zrodu beru jen jako drobne upravy do tvaru a potreb SMČR. Obsahove to zatim vypada tak, jak jsme asi puvodne zamysleli.
jinak koukam, ze to je novejsi verze nez mam ja ?? to se mi moc nelibi.
edit : pokud se dostane tato verze i ke mne,rad ji tam vlozim v PDF.
edit2: ten vycuc slouzi prave pro lidi kteri nemaji zajem cist 17 stran "pravnickeho" textu. je to jednoduche a vserikajici vysvetleni zakladnich principu soutezi RCE1. Pozadavku na nejake rychle info jsem mel vice nez dost.
12 roky 9 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10675
napsal sgames
povolil jsem DOC a DOCX přílohy.
tady je jedna z prvnich verzi. az se ke mne dostane novejsi a ja to s kolegy projedu tak ji tu klidne dam.
Příloha nebyla nalezena.
tady je jedna z prvnich verzi. az se ke mne dostane novejsi a ja to s kolegy projedu tak ji tu klidne dam.
- Petr Cejnar
- Expert
-
Méně
Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10676
napsal Petr Cejnar
Pravidla v návrhu RCE1 RCEV
Vygenerováno za 0.240 sekund