- Obdržená poděkování: 1
Stopalcovka
12 roky 9 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10678
napsal sgames
jak jsem psal nahore : navrh pravidel by se mel dostat nejprve k nam a ne na verejnost.
pokud slo jen o to ukazat verejnosti jak je to pripominkovani slozity a komplikovany proces tak se to povedlo. jinak to je ale z meho pohledu zbytecny krok ktery snad nepovede k diskusi ze vsech stran "co je spatne, co upravit, co prepsat, co pridat atd"
uff
a jinak doufam, ze mi tento navrh take prijde postou abych se jim mohl spolecne s kolegy zabyvat.
Odpověď od sgames na téma Re: 2x RCEK Hranice 8. a 9.6.2013
Petr Cejnar napsal: Pravidla v návrhu RCE1 RCEV
jak jsem psal nahore : navrh pravidel by se mel dostat nejprve k nam a ne na verejnost.
pokud slo jen o to ukazat verejnosti jak je to pripominkovani slozity a komplikovany proces tak se to povedlo. jinak to je ale z meho pohledu zbytecny krok ktery snad nepovede k diskusi ze vsech stran "co je spatne, co upravit, co prepsat, co pridat atd"
uff
a jinak doufam, ze mi tento navrh take prijde postou abych se jim mohl spolecne s kolegy zabyvat.
Poslední úprava: 12 roky 9 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
12 roky 9 měsíce nazpět #10679
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: 2x RCEK Hranice 8. a 9.6.2013
Docela dobře se bavím... je vidět, že pravidla připomínkují lidé, kteří tomu rozumí (což chválím), a tak se vám z toho, po mnoha kolech připomínek a hodinách práce nad tím strávených, vyklubou pravidla F5J s omezením rozpětí na 100"... jestli to není tak trochu zbytečná práce :S .
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10680
napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma Re: 2x RCEK Hranice 8. a 9.6.2013
Je hezké jak se dá přít o ničem a jak pře o pravidla pro RCE+čtvrté písmeno nikam nevede, už dříve jsem říkal, že úplně nejrozumnější bude ponechat v plném znění pravidla pro F5J FAI, jen změnit označení. Jinak, se může zrodit něco – co ani nechci pojmenovat.
12 roky 9 měsíce nazpět #10682
napsal sgames
asi mi něco uniká ale "do psích náušnic" celý rok tu děláme F5J s omezením rozpětí ! já už se z toho asi fakt poseru.
to že se pravidla musí upravit pro svaz je úplně jedno. Obsah je pořád stejný.
Pokud si myslíte, že se do SMČR pravidel dá kouzelná věta "RCE1 = F5J s omezením rozpětí" tak jsme mimo mísu.
to že se pravidla musí upravit pro svaz je úplně jedno. Obsah je pořád stejný.
Pokud si myslíte, že se do SMČR pravidel dá kouzelná věta "RCE1 = F5J s omezením rozpětí" tak jsme mimo mísu.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10683
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: 2x RCEK Hranice 8. a 9.6.2013
Tak to si skutečně myslím, ale patrně existuje nějaká směrnice KLeM, SMČR, Rady Evropy nebo snad OSN, která takový postup zakazuje....Aleš Krátký napsal: Pokud si myslíte, že se do SMČR pravidel dá kouzelná věta "RCE1 = F5J s omezením rozpětí" tak jsme mimo mísu.
12 roky 9 měsíce nazpět #10684
napsal sgames
hele my jsme předložili pravidla ktere kopirovaly F5J ale jen omezili rozpeti >> na slovensku tomu rikaji F5J400-Alti a u nas tomu rikame RCE(je jedno co)
to co se uz dva mesice deje je jen papirovy problem.
a opakuju to znova JSOU TO MALE F5J !!! tak to bylo od zacatku prezentovano, vymysleno, tvoreno, pokud si toho nekdo nevsiml.
to co se uz dva mesice deje je jen papirovy problem.
a opakuju to znova JSOU TO MALE F5J !!! tak to bylo od zacatku prezentovano, vymysleno, tvoreno, pokud si toho nekdo nevsiml.
Vygenerováno za 0.258 sekund