Stopalcovka

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10703 napsal sgames
v tom pripade ok.

aktualne bych to rad uzavrel do doby,nez se opet posune dalsi kolecko "autoři vs SMČR"

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10704 napsal Petr Dušek
Začetl jsem se trochu do návrhu pravidel a jen namátkou vybírám dvě věty, prosím zasvěcené o vysvětlení:
9.6.8.3.3. Zrušení letu a diskvalifikace
g) pilot zapne motor po motorovém okně (tedy po uplynutí 30 sekund od vypuštění modelu z ruky)
- znamená to snad, že pokud opakovaně zapnu motor v průběhu 30 sec. tak k anulování letu nedojde? Proč tam nemůže být prostá věta g) pilot opakovaně zapne motor v průběhu letu.
j) model se zastaví o jakoukoliv osobu - tak tomuto už nerozumím vůbec??

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10705 napsal Tomas Hruby
Malá poznámka pro Petra D - jestli se na revidovanou verzi koukáš v MS Word, který ukazuje i poznámky, tak to o bodu g) už našel a komentuje Petr Cejnar - taky proti jsem ho tu tak chválil, protože jeho revize mají fakt hlavu a patu a zapracování bude vesměs ku prospěchu :-)

Ale bod j) je od tebe dobrý postřeh a kluci by si to měli poznamenat, tohle je totiž opravdu asi nějak špatně :-(

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10706 napsal sgames
G) souhlas, to zní logičtěji
j) nějaký zmetek, opravíme.

Díky

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10707 napsal Mirek Kotula
Pravidla, co byla teď představena, tak k těm jsem několikrát slyšel, že jsou upravena na míru dvaapůlmetrovému modelu nejmenovaného výrobce. Tak celkem nechápu zastánce proklamace, že klidně můžou modely o menším rozpětí rovnocenně konkurovat modelům o rozpětí 2,5m a s Daidaly klidně konkurovat i modelům F5J. To, že model o malém rozpětí přelétá model F5J, tak to jsou velmi řídké vyjímky, taky by se mohlo tvrdit, že se tato nová kategorie může klidně létat i s házedly. A když to tak je, tak proč se ty modely o rozpětí 2,5m vyrábí a nelétá se nějakýma dvoumetrovkama, a proč nejmenovaný výrobce při vývoji určitého typu modelu zvětšoval rozpětí křídel od nějakých 180cm až na výsledných 230cm. Můžu Vám garantovat, že každý s těch modelů (rozpětí) má své výhody při určitých klimatických podmínkách, ale vždy v průměru bude mít model s větším rozpětí křídel navrch. Tak že, v této kategorii se s malým modelem nedá dlouhodobě konkurovat modelům o rozpětí křídel 2,5m a začne závod v přezbrojování na rozpětí 2,5m a zase pořizovat nový speciál. A proto, že v současné době létá tak 150 modelů do rozpětí křídel do 230cm, tak by stačilo pro využití stávajícího letového parku a upravit pravidla pro tento letový park, třeba tím, že maximální hmotnost modelů by byla 570g.

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10708 napsal Radim Barč

Mirek Kotula napsal: Pravidla, co byla teď představena, tak k těm jsem několikrát slyšel, že jsou upravena na míru dvaapůlmetrovému modelu nejmenovaného výrobce.

Tak to už je snad trošku moc, nemyslíte pánové! :S

Na éru Vládi Čermáka bylo psáno Brďas 7, já sám v RCEJ skončil S Trumf 10.
Nevím, kdo předpokládá, že dožije se starým érem. Jen říkáme, že to s ním jde.

Vygenerováno za 0.260 sekund