- Obdržená poděkování: 0
Stavba F5j větroně
- TomHlavinka
- Skoro bůh
-
Michal Cink napsal:
V příloze posílám fotky gondolek které používáme pro eroplány o rozpětí 3,4 až 4m.
Ahojte.
Koukal jsem na ty Bohoušovy gondoly, ale není to zrovna elegance podle mého gusta. Určitě bych ale přivítal nějaký bližší popis, co se týká rozměrů.., je to možné?M.
Ani mě se gondoly od pana Reicharda moc nelíbí a co slyším z okolí tak nejsem sám, ovšem jako výrobce modelů a osoba má u mě velké uznání a obdiv!!! Určitě to není lehké v dnešní době produkovat a hlavně úspěšně prodávat. Proti gustu žádný..... s tím plně souhlasím, každému se líbí a koupí něco jiného, otázkou je jestli, když bude model navíc i elegantní a hezký nekoupí jej ještě více lidí??
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Bohuslav Reichard
- Expert
-
- Michal Cink
- Expert
-
[Ani mě se gondoly od pana Reicharda moc nelíbí a co slyším z okolí tak nejsem sám, ovšem jako výrobce modelů a osoba má u mě velké uznání a obdiv!!! Určitě to není lehké v dnešní době produkovat a hlavně úspěšně prodávat. Proti gustu žádný..... s tím plně souhlasím, každému se líbí a koupí něco jiného, otázkou je jestli, když bude model navíc i elegantní a hezký nekoupí jej ještě více lidí?
To se už ale s tou elegancí, dostáváš Tomáši na tenký led hodnocení třeba krasobruslení.
- TomHlavinka
- Skoro bůh
-
Michal Cink napsal:
[Ani mě se gondoly od pana Reicharda moc nelíbí a co slyším z okolí tak nejsem sám, ovšem jako výrobce modelů a osoba má u mě velké uznání a obdiv!!! Určitě to není lehké v dnešní době produkovat a hlavně úspěšně prodávat. Proti gustu žádný..... s tím plně souhlasím, každému se líbí a koupí něco jiného, otázkou je jestli, když bude model navíc i elegantní a hezký nekoupí jej ještě více lidí?
To se už ale s tou elegancí, dostáváš Tomáši na tenký led hodnocení třeba krasobruslení.Pro výrobce modelů nejdůležitější je stejně nakonec to, co si přeje zákazník.
ano, přesně tak!! Znám jednoho jediného výrobce, který dělá co si přeje zákazník (rozumný) a to je pan Patrik Heinrich
Tomáši omlouvám se, ale je toto příliš tvrdé hodnocení! Neznám těl ani tvůj příběh, ale pochybuji, že jsi vyzkoušel všechny výrobce, abys toto mohl napsat.
Já těch výrobců znám vícero a nebudu jmenovat, protože bych urazil ostatní, se kterými jsem nehovořil.
David
PS: Zrovna pan Reichard a ještě jeden, z hlavy to nedám, tak se snaží alespoň pomoci. Za mě má pan Reichard palec nahoře!
- TomHlavinka
- Skoro bůh
-
David Hromka napsal: Ahoj,
Tomáši omlouvám se, ale je toto příliš tvrdé hodnocení! Neznám těl ani tvůj příběh, ale pochybuji, že jsi vyzkoušel všechny výrobce, abys toto mohl napsat.
Já těch výrobců znám vícero a nebudu jmenovat, protože bych urazil ostatní, se kterými jsem nehovořil.
David
PS: Zrovna pan Reichard a ještě jeden, z hlavy to nedám, tak se snaží alespoň pomoci. Za mě má pan Reichard palec nahoře!
Davide přečti si to ještě jednou nebo raději dvakrát...
napsal jsem, že já znám pouze jednoho jediného výrobce, který slyší hlas lidu, né že ze všech co existují je Heinrich jediný!!!
Rozhodně jsem všechny nevyzkoušel a rozhodně to v plánu nemám. Z těch co znám já je Heinrich jediný, to je vše co jsem chtěl napsat!! I u mě má B. Reichard palec nahoru viz předchozí příspěvky!! Ze své strany tuto diskusi ukončuji, protože se to začíná směřovat jiným směrem, než je původní téma. Nerad bych, aby ze stoupáku stala žumpa typu Rcmanie.
Navíc mě vždy fascinuje, že když se diskutuje na nějaké odbornější téma, výrobu technologii, postupy atd. Diskutují 3-4lidi jakmile se diskuse stočí do fáze politické, tak se objevují další a další o kterých doteď slyšet nebylo...