- Obdržená poděkování: 0
RCEK motory v chine ?
- Jaroslav Nezhyba
- Expert
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6950
napsal Jaroslav Nezhyba
Odpověď od Jaroslav Nezhyba na téma RCEK motory v chine ?
Takže moje předpověď byla na 99 % úspěšná? Tady jde o to,že na tak vysoké kv nemůžeš použít vrtulku 10x6....zkoušeli jsme motory v kv kolem 2300 a výše-všechny shořely...vrtule byly 10x6 RFM a 2S lipolky....jedině,kdyby se změnila pravidla RCEK a byla povolena menší vrtulka,pak by asi vedla cesta na vyšší kv...můžeš popsat průběh testu v dílně ?....ta vůně zavanula až do Jeseníků-fouká jižní vítr...
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Bohuslav Reichard
- Expert
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6952
napsal Bohuslav Reichard
Odpověď od Bohuslav Reichard na téma RCEK motory v chine ?
Motor vydržel,odešel reg.SPIN 33.Začíná tady být standadem metoda "Radim" a jájsem se tím skoro řídil taky.Baterka Thun.Power G6 65C 1300 po 10min. napětí 8,4 ,vrtule 10"/5,5".Po 10 sec. 8700ot,32A .teplota pláště motoru byla 54st.Po 20sec. se ze sestavy začalo silně kouřit ,zastavit se to dalo jenom rozpojením baterky akdyž jsem namířil teploměr na motor tak teplota pláště byla 73st.Neměl jsem vysilač tak jsem to všechno startoval servotesterem.Když jsem to vydýchal ,dal si kafe a zašel znova do dílny tak jsem použil nejspolehlivější metodu a všechno jsem očichal a motor byl vpořádku.Zapojil jsem ho na Dualsky 30 a při spuštění si reg.asi po 5ti sec.docela hlasitě odfouk obláček bílého dýmu.Zítra zapojím spína 66 a uvidím jestli motor nebo spin a nebo já.
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6954
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma RCEK motory v chine ?
... tohle je lepsi nez serialy na Prime... hihihi...
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6979
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma RCEK motory v chine ?
Ono zase na druhé straně 75 st C za 20s není taková tragédie... Je jen otázkou, zda byla při testu extrémní smůla na regulátory anebo je někde načaté vinutí, nicméně pokud by se regl vychytal, tak by to bylo do nějakého modelu do klidu docela zajímavé.
Spíš si každý musí rozmyslet, zda to stojí za tu námahu a riziko, že motor "skápne" v nejnevhodnější možnou chvíli...
Spíš si každý musí rozmyslet, zda to stojí za tu námahu a riziko, že motor "skápne" v nejnevhodnější možnou chvíli...
- Bohumil Janák
- Expert
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #7034
napsal Bohumil Janák
Boban
Odpověď od Bohumil Janák na téma RCEK motory v chine ?
Tak mě to přišlo 13 dní po objednání.Super.Petr Dušek napsal:
Od objednávky přesně 17 dní, vzhledem k nízké ceně samozřejmě bez cla a DPH.Bohumil Janák napsal: Ahoj,jen bych se prosím tě rád zeptal,za jak dlouho ti přišla zásilka z toho obchodu?
Dík Boban
Boban
- Bohumil Janák
- Expert
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #7062
napsal Bohumil Janák
Odpověď od Bohumil Janák na téma RCEK motory v chine ?
Tak jsem odzkoušel tento motor:
C2830-C KV1400
www.leaderhobby.com/product.asp ... 4001225276
vrtule 10/8"GR na trámci 40mm.2čl.LiPol v pohodě s modelem 1000g stoupá asi 30°,asi.Zkusil jsem 3čl.LiPol a motor zhořel.
Má dobré magnety,silné,ale bohužel nevydržel to s 3článkem :mrgreen: .Na 2čl LiPol je OK.
Boban
C2830-C KV1400
www.leaderhobby.com/product.asp ... 4001225276
vrtule 10/8"GR na trámci 40mm.2čl.LiPol v pohodě s modelem 1000g stoupá asi 30°,asi.Zkusil jsem 3čl.LiPol a motor zhořel.
Má dobré magnety,silné,ale bohužel nevydržel to s 3článkem :mrgreen: .Na 2čl LiPol je OK.
Boban
Vygenerováno za 0.285 sekund