Re: Altis V4

Více
12 roky 2 dní nazpět #12660 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Nový výškoměr

Petr Kurjan napsal: Já na to říkám jediné - takový přístup staré zákazníky nepotěší a určitě nebudí důvěru...

starým zákazníkům vyšli maximálně vstříc tím, že obnovili výrobu starého výrobku jen proto, že ho chtěli.
Imho ty by sis koupil raději za 1500 čtečk na V3 nebo rovnou V4 ?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 2 dní nazpět #12661 napsal Petr Kurjan
Odpověď od Petr Kurjan na téma Re: Nový výškoměr
Aleši, máš pravdu, je to nefér, ale hlavně ke starým zákazníkům, kteří financovali vývoj nákupem těch starších verzí! Mám teď na výběr - zahodit starý výškoměr a koupit všechno znovu, nebo zůstat u starého a koupit si k němu starý terminál. Ale do nového modelu musím koupit zase V4 (V3 už se nevyrábí...), takže potom stejně budu muset koupit i ten nový terminál. Tobě to nepřipadá ujeté? To je opravdu takový problém umožnit připojení staršího typu na novou čtečku? Musím se tedy ptát, kdy se to samé bude opakovat s V4? Zkus mně přesvědčit, abych si nešel rovnou koupit něco jiného...

Zapomeň teď na to, že spolupracuješ s p. Rodinou a máš vzorky za lepší ceny. Zkus si představit, že si musíš všechno koupit. Asi Ti nebude jedno do čeho ty peníze vložíš. Já se už třeba obávám aktualizovat AFM, protože už mi několikrát po aktualizaci nepracoval jak by měl... Takže si myslím, že Aerobtec příliš osud starých výrobků nezajímá, kašlou na nás, pokud si nekoupíne nové!

Více
12 roky 2 dní nazpět - 12 roky 2 dní nazpět #12662 napsal sgames
pokud pominu vztahy které s nimi mám, tak kdybych měl V3, a z nějakého důvodu bych neměl čtečku rozhodně bych si koupil V4 už jen kvůli větší paměti a integrovaném displeji. Jako zákazníka my mě mrzelo, že V3 nejde na novou čtečku použít ALE chápu, že motor MIG400 nepřipojím na střídavý regulátor Castle Creations.

Hele nevím proč to nejde,ale asi to prostě nejde. Počkej, až se tady vyjádří někdo z AerobTecu. Každopádně mi to příjde od vás nefér. nic více :)
Poslední úprava: 12 roky 2 dní nazpět

Více
12 roky 2 dní nazpět #12663 napsal Petr Kurjan
Odpověď od Petr Kurjan na téma Re: Nový výškoměr
Tak jiný příklad: Kdyby Ti mobilní operátor najednou řekl, že se starým telefonem už si u něho nezavoláš, půjdeš si hned koupit nový telefon, nebo změníš operátora? Já po nich nechci aby ten starý výškoměr uměl něno nového, ale nechci kupovat další krám, který možná za rok zase zahodím...

Chápu že chtějí nějak srazit výrobní náklady, ale možná to bude za cenu ztráty důvěry starých zákazníků...

Teď mně napadá - možná by jako motivace majitelům staré verze stačila nějaká sleva na nový terminál, nebo při při nákupu nového výškoměru (například - po online registraci SN starého a nového výškoměru by dostali slevu, třeba na další nákup....). Něco takového by mohla být motivace k nákupu, alespoň pro některé váhající zákazníky a Aerobtec by mohl dále vydělat. Tohle už je ale otázka jejich marketingu...

Více
12 roky 2 dní nazpět #12664 napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma Re: Nový výškoměr
Nerad se tady promenuji! Tady Petr píše, že chápe, já nechpu. Rozumím tomu správně, že nový displej (tj. terminál?), nejde připojit k čidlu V3? Opravdu arogantní přístup ke starým zákazníkům. Výrobce by potřeboval daleko větší konkurenci, aby se obával ztratit, byť jediného zákazníka. Kolik prodali výškoměrů V3 bez displejů, ví to někdo? Slovo zákazník pro ně nic neznamená!!!

Více
12 roky 2 dní nazpět - 12 roky 2 dní nazpět #12665 napsal sgames
nj petře, až na to že starý telefon ti pořád pojede jako za mlada, jen nebude umět třeba Edge nebo "internet" , 3G atp... opravdu to neni tak tmavé, jak to vidíš

edit :
kluci já vám nerozumím. To samé můžete říct třeba o procesorech do PC. Mám Celeron (jede skvěle) ale chci něco více, EJHLE, nový procesor má jinou patici. co teď ? myslíte že ASUS nebo jiný výrobce vyrobí speciálně pro vás opět pár starších základních desek ? (aerobtec to udělal mimochodem) nebo že raději omezí některé funkce na novém CPU jen proto, aby mohli na nové desce provozovat i starý celeron ?

Nebudu se k tomu už vyjadřovat, očividně to vidíme všichni jinak. Mi to připadá zcela logické, a ještě udělali max co mohli pro stávající zákazníky. NĚKDO to ale vidí naopak, a to úplně.

Tímto tady nebudu šířit vlny a počkám, až se vyjádří p.Rodina. ale jak jsem řekl : :pinch: :whistle: :whistle: :evil: :S :S :silly:
Poslední úprava: 12 roky 2 dní nazpět

Vygenerováno za 0.685 sekund