file Sundání modelu ze stromu? Teď už bez problémů ;)

Více
20. říj 2018 16:42 - 20. říj 2018 19:24 #21048 od Petr Koláska
Když mi na poslední F5J soutěži stromolezec sundával po "odborném" odhadu vzdálenosti mou Alegrii ze stromu, pronesl před začátkem akce zásadní větu: "Kluci, proč se to nenaučíte taky, není to nic složitého". No protože s lezením a výškovými pracemi už mám něco málo zkušeností, slovo dalo slovo, pořídil jsem pár chybějících speciálních částí výbavy pro SRT techniku (takovej trochu fofr-výstup po laně, kdy se dá nahoru dostat pomalu rychleji jak po žebříku a při ideálně založeném kotevním bodě se dá procházet po větvích pomalu až na kraj koruny), do batohu s vercajkem přibyly pytlíky a lanko pro nahazování lan do korun stromů a výsledek po pár dnech tréninku? Vypadá to, že stromolezci nebudou mít co žrát :D To je samo vtip, nepovažuju se za odborníka na arboristiku, ale zjistil jsem, že mě to ohromně baví a fakt to není až tak složité (když už máte něco málo na laně za sebou). Takže až příště přistanete ve větvích, můžu nabídnout své služby, poněvadž modeláři si mají pomáhat ;) Oblast působení - sever Moravy, a telefon: 737 286 168 ;) Jo a na soutěže už lana a vercajk budu brát standardně :D
Přílohy:
Poslední změna: 20. říj 2018 19:24 uživatelem Petr Koláska.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
21. říj 2018 18:40 #21050 od Aleš Krátký
:-D dobře ty ! Nám dvěma speciálně se tvůj nový skill budou extra hodit :-D

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
25. říj 2019 07:54 #22396 od Pavel Hloušek
Tak není to špatný, ale znám lepší způsob. Stačí brnknout Královskému námořnictvu :woohoo:

Přílohy:

Vygenerováno za 0.316 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám