- Obdržená poděkování 4
Digitální "šupléra" (posuvka) chudého muže
- Jiří Veselovský
-
Autor tématu
- Expert
-
Méně
Více
13. srp 2012 09:19 #7964
od Jiří Veselovský
Digitální "šupléra" (posuvka) chudého muže vytvořil uživatel Jiří Veselovský
Vážení kolegové, vzhledem k tomu, že se v docela pravidelných periodách opakuje nabídka v našich hypersuper, tak i od tohoto čtvrtka (16.8.2012) nabízí Lidl digi šupléru tentokrát za opravdu bombovou cenu
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-F78 ... _26661.htm
.
Já jsem jeho reklamní masáži podlehl už asi před dvěma roky a zakoupil jsem si na chalupu, tehdy za cca 300,-Kč tu samou, a mohu říct, že opravdu spokojenost.
Ovšem nejvíc mě dostalo porovnání mé domácí šuplery Mitutoyo (takový mercedes mezi šuplerama http://www.mbcalibr.cz/prodej/produkt/1 ... -mitutoyo/ ) s Lídlovou. Nemyslím cenu, ale přesnost. Naměřené údaje se lišily jen nepatrně v setinách.
Takže, budete-li mít chuť pustit do světa 249,-Kč a k tomu trochu štěstí na dobrý kus, asi neprohloupíte.

Já jsem jeho reklamní masáži podlehl už asi před dvěma roky a zakoupil jsem si na chalupu, tehdy za cca 300,-Kč tu samou, a mohu říct, že opravdu spokojenost.
Ovšem nejvíc mě dostalo porovnání mé domácí šuplery Mitutoyo (takový mercedes mezi šuplerama http://www.mbcalibr.cz/prodej/produkt/1 ... -mitutoyo/ ) s Lídlovou. Nemyslím cenu, ale přesnost. Naměřené údaje se lišily jen nepatrně v setinách.

Takže, budete-li mít chuť pustit do světa 249,-Kč a k tomu trochu štěstí na dobrý kus, asi neprohloupíte.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Vladimír Čermák
-
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 3
13. srp 2012 12:50 #7965
od Vladimír Čermák
Odpověděl Vladimír Čermák pro téma Digitální "šupléra" (posuvka) chudého muže
Ahoj Jirko, jak je na tom Lídlovka, drží nulu tak jako Mitutoyo ? Tzn. v základní poloze vynuluji, pak něco měřím a když se zase vrátím, je tam 0.00 nebo 0.01 ??
- Jiří Veselovský
-
Autor tématu
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 4
13. srp 2012 21:00 #7969
od Jiří Veselovský
Odpověděl Jiří Veselovský pro téma Digitální "šupléra" (posuvka) chudého muže
Takto jsem ji testoval hned po nákupu, což už jsou cca ty dva roky a pro jistotu jsem to otestoval ještě teď. Resumé je, že se vrací do 0,00. 
Od Lídlů placený nejsem, jen jsem si tehdy říkal, že za ty peníze to na chalupu stačí. No a byl jsem mile překvapený funkčností, která je delší než zákonná záruka. Jo a jede to furt na baterku, která v tom byla (objektivně ale dodávám, že se na chalupě jedná o sezónní provoz).
V sobotu ti přivezu ukázat obě na Brdo. Zdar.

Od Lídlů placený nejsem, jen jsem si tehdy říkal, že za ty peníze to na chalupu stačí. No a byl jsem mile překvapený funkčností, která je delší než zákonná záruka. Jo a jede to furt na baterku, která v tom byla (objektivně ale dodávám, že se na chalupě jedná o sezónní provoz).
V sobotu ti přivezu ukázat obě na Brdo. Zdar.
- Tomáš Brodský
-
- Pokročilejší začátečník
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
16. srp 2012 21:22 #7997
od Tomáš Brodský
Odpověděl Tomáš Brodský pro téma Digitální "šupléra" (posuvka) chudého muže
Navic ma ta lidlacka jednu vyhodu, i zmetkova soucastka se s ni da namerit jako dobra :-]
Jako orientacni meridlo je za ty penize pouzitelna, na presne mereni je Mitutoyo.
Jako orientacni meridlo je za ty penize pouzitelna, na presne mereni je Mitutoyo.
- Petr Pecka
-
- Pokročilejší začátečník
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
17. srp 2012 12:59 #8000
od Petr Pecka
Odpověděl Petr Pecka pro téma Digitální "šupléra" (posuvka) chudého muže
Včera jsem jí šel koupit, ale po prohlídce jsem jí zase pěkně uklidil do škatule a odložil, čelisti byly nějak zkřížené a celé to bylo tak trochu vachrlaté
, některé hrany by potřebovaly strhnout otřepy. Na prohlížení více kusů nebyl čas. Škoda, kamarád má podobnou, ale za 350.-, a ta vypadá podstatně lépe.

Vygenerováno za 0.207 sekund
Přihlášení
Poslední příspěvky
-
-
- RCEV Hořice 19.4.2025 (1 Příspěvky)
- Ahoj piloti, zvu vás na naši velikonoční soutěž RCEV do Hořic. Přihlášky jsou otevřeny....
- v Soutěže / Soutěže v roce 2025
- od Petr Dušek
- 01. dub 2025 19:05
-
-
-
- Nechtěné spuštění motoru (7 Příspěvky)
- Přesně tak, hledá se to blbě. Teď už mě napadá akorát vylučovací metoda. Začal bych...
- v Letecké kategorie / F5J
- od Pavel Hloušek
- 29. bře 2025 06:01
-
-
-
- Soutěž RCEN 5.4.2025 Poříčí nad Sázvou (1 Příspěvky)
- Otevřeny přihlášky na soutěž č. 703 RCEN 5.4.2025 pořádané LMK Týnec nad Sázavou,...
- v Letecké kategorie / RCEN
- od Petr Cejnar
- 25. bře 2025 08:48
-
-
-
- Soutěž F5J 12.4.2025 Poříčí n.S. (1 Příspěvky)
- LMK Týnec nad Sázavou tímto zve všechny zájemce k otevření termického nebe (v příloze):
- v Soutěže / Soutěže v roce 2025
- od Milan Chalupník
- 18. bře 2025 07:28
-
-
-
- MISTROVSTVÍ SVĚTA F5J Argentina (7 Příspěvky)
- GRATULACE !
- v Letecké kategorie / F5J
- od Pavel Svoboda
- 07. bře 2025 15:29
-
Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.