× Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

file YPSI

Více
05. kvě 2014 16:56 - 16. kvě 2014 08:34 #12372 od Karel Mrázek
YPSI vytvořil uživatel Karel Mrázek
Nevíte někdo co je s YPSI.CZ. Stránky nedostupné, na e-mail žádná reakce, mobil nedostupný. Uvažuji, že bych vyzkoušel RCEV, objednal bych model a nic. Jaký jiný model namísto Daidalose by byl pro tuto kategorii vhodný? Poradí někdo začátečníkovi, který by to rád zkusil? Dík, Karel

Tak se mi konečně podařilo kontaktovat p. Bílka a objednat model. Snad se s někým z Vás sejdu na nějaké soutěži v druhé půlce roku, budu intenzivně otravovat s zbírat rozumy. Ještě jednou děkuji za typy.
Zdraví
Karel
Poslední změna: 16. kvě 2014 08:34 uživatelem Karel Mrázek.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
05. kvě 2014 17:10 #12373 od Petr Kurjan
Odpověděl Petr Kurjan pro téma YPSI
Byl jsem u p. Bílka asi před dvěma týdny. Podle informací od Martina jsou www stránky dočasně odpojeny a chystají se nové. Důvodem bylo opakované napadení a zavirování. Spojení snad přes telefon, nebo mail. Martin stále pracuje, ale má občas vypnutý telefon - při práci se opravdu telefonovat nedá... Mějte prosím trpělivost a zkoušejte mu občas zavolat, jistě rád pomůže.
Poděkovali: Karel Mrázek

Více
05. kvě 2014 18:49 #12376 od Miroslav Kopecký
Odpověděl Miroslav Kopecký pro téma YPSI

Karel Mrázek napsal: Jaký jiný model namísto Daidalose by byl pro tuto kategorii vhodný? Poradí někdo začátečníkovi, který by to rád zkusil?

Než jsem se rozhodl pro částečnou vlastní stavbu, tak jsem uvažoval o jednom z těhle:
www.topmodelcz.cz/index.php?&desktop_bac...zbozi_detail&id=6613
eshop.reichard.cz/letadla/modely-reichard/cumulus.html
www.azero.cz/cz/produkty/-vetrone-elektr...S-7040/-alegro-.html

Více
06. kvě 2014 09:17 #12383 od Radim Barč
Odpověděl Radim Barč pro téma YPSI

Miroslav Kopecký napsal:

Karel Mrázek napsal: Jaký jiný model namísto Daidalose by byl pro tuto kategorii vhodný? Poradí někdo začátečníkovi, který by to rád zkusil?

Než jsem se rozhodl pro částečnou vlastní stavbu, tak jsem uvažoval o jednom z těhle:
www.topmodelcz.cz/index.php?&desktop_bac...zbozi_detail&id=6613
eshop.reichard.cz/letadla/modely-reichard/cumulus.html
www.azero.cz/cz/produkty/-vetrone-elektr...S-7040/-alegro-.html

Pokud bych neuspěl u p. Bílka, vybíral bych při předpokládané standardní ploše křídla (kolem 40dm2) takto. Do hmotnosti 650g lehoučký speciál do absolutního klidu, 650- 850g universální éro do všech podmínek mimo vítr nad 8m/s. Tam by se uplatnil speciál o hmotnosti nad 850g.
No vybíral, ono není moc z čeho...

Více
06. kvě 2014 10:33 #12385 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma YPSI

Radim Barč napsal: No vybíral, ono není moc z čeho...

Tesat do kamene Radime

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
06. kvě 2014 10:45 #12387 od Karel Mrázek
Odpověděl Karel Mrázek pro téma YPSI
Docela se mi libi Cumulus od Reicharda. Ma s nim nekdo zkusenost?

Více
06. kvě 2014 10:49 #12388 od Radek Novotny
Odpověděl Radek Novotny pro téma YPSI
Já nemám, ale brzy budu mít... Objednal jsem si ho nepotaženého, plánuju si tam doplnit hned pár vychytávek... B)

Více
23. kvě 2014 18:05 #12516 od Jirka
Odpověděl Jirka pro téma Re:YPSI
Nemate nekdo kontak na ypsi? Email telefon na Bilka?
Dekuju.

Více
23. kvě 2014 18:30 #12518 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma Re:YPSI
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ale asi ti neodpoví .... (zase)

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
24. kvě 2014 10:21 #12520 od Karel Mrázek
Odpověděl Karel Mrázek pro téma Re:YPSI
Pana Bílka se mi podařilo kontaktovat asi po čtrnácti dnech pokusů, když už jsem to chtěl vzdát. Daidala jsem objednal, slíbil ho dodat do cca deseti dnů. Chce to vydržet a zkoušet.

Vygenerováno za 0.310 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám