× Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

file Pobočné spolky

Více
08. pro 2015 22:53 #15853 od Fanda Kašpárek
Pobočné spolky vytvořil uživatel Fanda Kašpárek
Dobrý večer pánové
Tento dotaz je mířen především na předsedy klubů. Začal jsem se brodit legislativou a občanským zákoníkem.
Jako největší problém vidím hlavně sídlo pobočného spolku .Řešil tady už problematiku s tím spojenou? Nějaký výklad
kdo za co zodpovídá, protože když nastane problém tak je tam koneckonců něčí bydliště. A nebo zbytečně panikařím?
Fanda

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
09. pro 2015 06:07 #15854 od Petr Šulc
Odpověděl Petr Šulc pro téma Pobočné spolky
Dobrý den,pokusím se trochu poradit,protože včera jsem odeslal doporučeně podklady na soud Praha.Postupoval jsem přesně
podle pokynů na stránkách SMČR,kde jsou instrukce.Jenom upozorňuji,že OS Vista nekomunikuje s níže uvedenými soubory,které se mají vyplnit a označuje je jako nelegální.Proto jsem vyplnění provedl na počítači s OS XP,který komunikoval a provedl jsem to na firmě,kde dělám brigádu.Přes www.justice.cz se dostane na úpravu původního zápisu.Největší problém
zadání adresy sídla klubu,protože se musí vygenerovat kód Ruian a to samé u bydliště předsedy.U mne se to podařilo na pátý pokus a pak to jde samo a formulář se elektronicky odešle na soud.Dále se musí ověřit souhlas majitele sídla klubu,u nás je
to klubovna na letišti a ověřit souhlas předsedy s vykonáváním funkce.Na CD se uvedené dokumenty nahrají a vloží se do obálky
a pošlou doporučeně.Musí se poslat i kopie přiděleného IČ a musí být ověřená.Cely formulář,který se zaslal elektronicky se musí nechat též ověřit a zaslat.Co se týká sídla,u nás je výhoda ,že majitel letiště je v radě klubu a klubovna a tudíž sídlo máme na letišti.
V případě nutnosti zavolejte na t.č. 777 784 906.Přeji všem pevné nervy při vyplňování.

S pozdravem Petr Šulc,předseda MK Severka Modelpark Suché.

Více
09. pro 2015 07:25 #15855 od Fanda Kašpárek
Odpověděl Fanda Kašpárek pro téma Pobočné spolky
Dobrý den
Děkuji za názor ,zatím jste druhy co má klubovnu, ale rád bych také názor někoho kdo jí nemá
a bude vkládat svou adresu.
Fanda

Více
09. pro 2015 07:57 - 09. pro 2015 10:34 #15856 od Alois Hrabáček
Odpověděl Alois Hrabáček pro téma Pobočné spolky
Zdravím.
Shodou okolností jsem také včera posílal změnu registrace. Náš klub má sídlo v soukromé firmě našeho místopředsedy. Na justici.cz je formulář, kde majitel nemovitosti potvrdí souhlas s umístěním Klubu a nechá to ověřit na MěstÚ. Je to celkem jednoduché, stejně si musíte nechat ověřit, že jste schopen vykonávat funkci předsedy.
Poslední změna: 09. pro 2015 10:34 uživatelem Alois Hrabáček.

Vygenerováno za 0.339 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám