Dobrý den,pokusím se trochu poradit,protože včera jsem odeslal doporučeně podklady na soud Praha.Postupoval jsem přesně
podle pokynů na stránkách SMČR,kde jsou instrukce.Jenom upozorňuji,že OS Vista nekomunikuje s níže uvedenými soubory,které se mají vyplnit a označuje je jako nelegální.Proto jsem vyplnění provedl na počítači s OS XP,který komunikoval a provedl jsem to na firmě,kde dělám brigádu.Přes
www.justice.cz
se dostane na úpravu původního zápisu.Největší problém
zadání adresy sídla klubu,protože se musí vygenerovat kód Ruian a to samé u bydliště předsedy.U mne se to podařilo na pátý pokus a pak to jde samo a formulář se elektronicky odešle na soud.Dále se musí ověřit souhlas majitele sídla klubu,u nás je
to klubovna na letišti a ověřit souhlas předsedy s vykonáváním funkce.Na CD se uvedené dokumenty nahrají a vloží se do obálky
a pošlou doporučeně.Musí se poslat i kopie přiděleného IČ a musí být ověřená.Cely formulář,který se zaslal elektronicky se musí nechat též ověřit a zaslat.Co se týká sídla,u nás je výhoda ,že majitel letiště je v radě klubu a klubovna a tudíž sídlo máme na letišti.
V případě nutnosti zavolejte na t.č. 777 784 906.Přeji všem pevné nervy při vyplňování.
S pozdravem Petr Šulc,předseda MK Severka Modelpark Suché.