× Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

file Kalendář Stoupák 2017

Více
02. bře 2017 18:12 #18237 od Aleš Krátký

Alois Hrabáček napsal: Aleši, dělal jsem to vždy dle tvého návodu. Ze Stoupáku jsem nahrál soutěžící do Sorgu a tam jsem provedl rozlosování a vytištění Kartiček pro soutěžící, kartičky pro časoměřiče dělám mojí šablonou ručně. Je to rychlejší než je dělat z "vystřihovánky" v Sorgu.
Zdravím a pracuj!!!!

Já vím, já ti odpovídal na otázku

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
09. bře 2017 14:42 #18258 od Aleš Krátký
Sepsal jsem nějaké povídání o novém kalendáři : stoupak.cz/clanky/ostatni-clanky/185-kal...r-soutezi-registrace

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
29. bře 2017 15:44 #18362 od Radek Novotny
Odpověděl Radek Novotny pro téma Kalendář Stoupák 2017
Aleši, u přihlašování na soutěže už nevidím možnost přihlásit se ze seznamu soutěžících. Jak to teď funguje, aby byly výsledky soutěží natahované do žebříčků na stoupáku, když určitě víc než polovina pajlotů se přihlásí pokaždé jinak, s pomlčkama, bez pomlček, jméno-příjmení, příjmení jméno, apod. ?

Samozřejmě jako trenér RCEV udržuju administraci výsledků a RCEV žebříček i mimo stoupák...

Více
30. bře 2017 18:53 #18371 od Aleš Krátký
Ahoj,
jj neni to tu, hold se to musi udelat az to bude i s FAI licencemi :-D

Více
31. bře 2017 06:36 #18373 od Alois Hrabáček
Aleši, ten starý seznam byl stejně paskvil. Nebylo by lepší udělat seznam, kde by každý nahlásil klub, českou licenci a případně licenci FAI?

Více
31. bře 2017 06:51 #18374 od Alois Hrabáček
Aleši, kdy předpokládáš, že bude fungovat SORG??????

Více
31. bře 2017 06:55 - 31. bře 2017 06:59 #18375 od Petr Koláska
Odpověděl Petr Koláska pro téma Kalendář Stoupák 2017

Radek Novotny napsal: když určitě víc než polovina pajlotů se přihlásí pokaždé jinak, s pomlčkama, bez pomlček, jméno-příjmení, příjmení jméno, apod. ?

Jako seznam a registrace výběrem soutěžícího by byl fajn, nicméně....

Já (a nejen já) u registrace vidím tuto hlavičku:

Pokud do kolonky nadepsané Příjmení, Jméno napíšu Jakub Novák, tak buď jsem jménem Novák, příjmením Jakub, a nebo neumím číst....

Stejně tak pokud do kolonky licence nadepsané CZE-XXX-XXX napíšu CZE12-345-6, opět je to jen a pouze má nedůslednost.

Takže asi takhle - pokud by všichni, co vyplňují údaje taky ČETLI CO, KAM A JAK mají vyplnit, nebyl by problém ani teď.... Bohužel je tristní, že i sám majitel serveru se přihlašuje blbě :lol: :lol: :lol:
Přílohy:
Poslední změna: 31. bře 2017 06:59 uživatelem Petr Koláska.

Více
31. bře 2017 07:36 #18376 od Aleš Krátký
Protože majitel serveru ví, že to pak dokáže dát automaticky do kupy :-D

Více
31. bře 2017 07:46 #18377 od Aleš Krátký

Alois Hrabáček napsal: Aleši, kdy předpokládáš, že bude fungovat SORG??????

nj se na to podivam co nevidet.
kolik budes mit startovist a skupin ?

Více
31. bře 2017 10:06 #18380 od Alois Hrabáček
Pravděpodobně 16 startovišť po 7 ve skupině. Ale to je max. Předpokládám 15 st. a 6 ve skupině, aby se odlétalo 7 kol.!!!

Vygenerováno za 0.617 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám