× Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

file " F5K "

Více
04. bře 2023 15:12 #25119 od Jiří Veselý
" F5K " vytvořil uživatel Jiří Veselý
Zdravím.

Dovoluji si upozornit, že mně vyšel v RC Revue 3/2023 model Zimák zloňského roku s podrobným popisem. Nechci se zviditelnit, ale reaguji na zprávu p. Hořejšího o komponentech na malé modely. Aniž bych tušil, že se připravuje kategorie elektry v rozměru 1500mm postavil jsem si model Zimák s úmyslem, jak si zalétat s modelem v zimě při řízení z auta a venku chodit o berlích. To byl můj loňský zdravotní stav. Zimák mi to opravdu vyřešil, protože se do auta vešel sestavený a nemusel jsem v zimě mrznout na ruce a pod. To byla jedna věc: druhá byla, abych měl model na RCH, až mi dají nohy dohromady (což se už stalo) a třetí, abych mohl létat na svahu.

Jen pro přehled se musím zmínit, že model je setaven pomocí částí p. Svobody z modelu Mikron. Šlo hlavně o zavěšení křidélek a tvarovou shodu stavebního ůmyslu. Letové vlastnosti mě natolik uspokojily, že model zatím používám nejraději. Nyní se chystám na případné RCH.
Model není drahý.
JIVE

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Vygenerováno za 0.226 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám