file Úprava přistávacího bodu

Více
18. zář 2014 11:37 #13446 od Jiří Veselovský
Vážení kolegové,
docela se divím, že zatím nikdo nereagoval na reportáž z F3Jéček od pana Mgr. Jeništy v RC Revue č. 9/2014.
O co tam jde? Raději tu část povídání ocituji doslova:

"Pod vlivem mistrovství světa podlehli mnozí soutěžící nové vychytávce - půdu v okolí svého přistávacího bodu nejprve provzdušnili do země opakovaně zatlučeným kolíkem, aby následně celý prostor důkladně prolili vodou. Vznikla tak rozměklá vrstva, do níž šla špice modelu zapíchnout bez nebezpečí poškození, odskoku či skluznutí."

Panečku, to jsou věci. Jen mě v této souvislosti napadlo, že u F5Jéček by to bylo ještě víc žádoucí, protože tam je potřeba propasírovat pod povrch země kužel i s kusem vrtule. :(
No, už vidím tu radost pořadatelů, že se jim letiště proměnilo v ráj toho vošklivýho Galapetra z Krále Šumavy. ;)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
18. zář 2014 11:51 #13447 od Tomas Hruby
Jirko v F5J je toto napadnutelné bodem pravidel o "úmyslně umístěné překážce". Jistě se kolem toho dá diskutovat, ale pokud by to dělal nějaký jednotlivec, tak by měl protest velkou šanci na úspěch. Odhaduji, že v F3J buď tato formulace v pravidlech není (jsem líný hledat) anebo pokud je, tak v podstatě tato věc vyhovovala všem a tak si nikdo nestěžoval :-)

Fakt ale je, že u kategorie, kde toto v pravidlech není, by se asi daly dělat všelijaké prasárny...

Více
18. zář 2014 12:41 #13448 od Miroslav Kopecký
Teda překvapuje mne, co všechno jsou lidi ochotní pro vítězství podniknout :ohmy: . Chápu trénování a ladění letadla. Chápu snahu o co nejlepší a nejkvalitnější vybavení. Ale takovéhle a podobné "úskoky" to nechápu. Probůh, vždyť nejde o život ale v podstatě všichni si "hrajeme" a někteří z nás si to hraní zpestřují tím, že porovnávají síly a dovednosti s ostatními...

Více
18. zář 2014 12:42 - 18. zář 2014 12:43 #13449 od Radek Novotny
Neblázněte (zatím), v F5J je přeci plný počet bodů za přistání do 1m od bodu, tedy 2m kruh! už vidím, jak to tam někdo dloube a polejvá, a pak to bláto půl hodiny dostává z kuželu, vrtule, a motoru ;) Ale je to zajímavé F3J zpestřeníčko :)
Poslední změna: 18. zář 2014 12:43 uživatelem Radek Novotny.

Více
18. zář 2014 13:09 #13450 od Tomas Hruby
Koukám že nesleduješ moje galérie, jinak bys věděl, že bahno je vítáno: plus.google.com/u/0/photos/1099601370934...09960137093409168690 . Pro info - černý trup je můj Stork, žlutý Vlastův Perfection (má menší průměr a tak jde hlouběji).
No a vzrušující píchání v našem věku vypadá takto: plus.google.com/u/0/photos/1099601370934...09960137093409168690

Fakt ale je, že umělé rytí a polévání vodou do F5J nedorazilo a je to dobře.

Více
18. zář 2014 14:25 - 18. zář 2014 14:27 #13452 od Jiří Veselovský
Tak jenom na vysvětlenou. Ten příspěvek jsem sem dal jen a jen proto, aby bylo posíleno obecné povědomí, kam až se dá zajít, viz reakce Míry Kopeckého. Ten to napsal dobře - hrajeme si. :)
A jinak Tome dost dobrý, hlavně tvoje poznámka o "... vzrušujícím píchání...". Uf, už jsem se fakt zděsil. :ohmy:
Poslední změna: 18. zář 2014 14:27 uživatelem Jiří Veselovský.

Vygenerováno za 0.390 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám