file evidence stravování

Více
02. čen 2020 13:07 #23037 od Štěpán Tér
Odpověděl Štěpán Tér pro téma evidence stravování
Dobře, pošli mi prosím průběžný seznam lidí a stravování. Díky

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
02. čen 2020 14:05 #23038 od Martin Beseda
Odpověděl Martin Beseda pro téma evidence stravování
Jak poznám, že mám objednané jídla? Nikde to nevidím. Tričko si musím objednat předem? Kde ho uvidím?

Více
02. čen 2020 14:14 #23039 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma evidence stravování
ad vidět co mám : Trička nejsou aktivovány, takže žádné skrze stoupák mít nemůžeš. Co se týče jídla, tak to bys měl mít v tom emailu co ti došel o potvrzení přihlášení, maximálně v tom odkazu na editaci. Nezobrazuji to, protože to považuji za soukromou věc, která nikoho jiného nemusí zajímat.

Ad seznam : už teď ? ještě máš 13 dní otevřené přihlášky

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
02. čen 2020 14:36 #23040 od Martin Beseda
Odpověděl Martin Beseda pro téma evidence stravování
Jídlo jsem objednával až v editaci. Ale při pohledu na znovu otevřenou editaci si nejsem na 100% jistý, že to jídlo dostanu. Raději bych volil verzi ať to všichni vědí, ale já mám jistotu že nebudu hladovět.

Více
02. čen 2020 14:48 #23041 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma evidence stravování
Jakože při editu nemáš označeno co máš ? :)

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
07. čen 2020 16:17 #23062 od Tomas Hruby
Odpověděl Tomas Hruby pro téma evidence stravování
Poznámka k soutěži Náchod/Vysokov - aktuálně se řeší otázka nominace reprezentace (vysvětlím na místě), ale je mimo diskusi, že pokud se nominace na příští rok bude letos dělat, tak se tento závod BUDE POČÍTAT a nakonec tedy bude prvním nominačním v sezóně.
Proto by se určitě měli dostavit všichni, kdo mají o reprezentaci reálný zájem, mimo jiné i proto, že jejich názor k finalizaci kritérií nominace si rád osobně vyslechnu.
Každopádně ale neexistuje žádná varianta, ve které by se nominace na rok 2021 konala a zároveň v ní tento závod nebyl započten, proto ho berte s plnou vážností :-)

Více
07. čen 2020 16:23 #23063 od Tomas Hruby
Pro Aleše - uprav prosím nadpis tohoto tématu, ať se to neztratí - třeba F5J Náchod/Vysokov plus datum. Je to prolinkováno k přihlášce jako odkaz, ale nadpis je matoucí.
Díky moc.

Více
11. čen 2020 06:10 #23069 od Tomas Hruby
Jídlo jsem si přes editaci úspěšně doplnil.
Ale pro Aleše - pod jídlem je opravdu zobrazen i řádek triček, pokud píšeš, že to není aktivní, tak by to asi nemělo být ani vidět, ať to nemate (nezkoušel jsem na to klikat, ale vidět to je). Mimochodem systém končící velikostí XXL pokládám za nefunkční :-)

Více
17. čen 2020 19:01 #23092 od Petr Dušek
Odpověděl Petr Dušek pro téma evidence stravování
Nějaké pokyny k pátečnímu příjezdu? Od kolika hodin je možný vjezd na letiště a případný trénink, nebude-li pršet? A hlavně, od kolika hodin upotřebíme ty přivezené půllitry :silly: ?

Více
18. čen 2020 09:10 #23093 od Pavel Svoboda
Odpověděl Pavel Svoboda pro téma evidence stravování
TH napsal
"...ale je mimo diskusi, že pokud se nominace na příští rok bude letos dělat, tak se tento závod BUDE POČÍTAT a nakonec tedy bude prvním nominačním v sezóně."
?!? to nemyslíš vážně ?!? ... na tos přišel sám ?
Letos se evropa neletěla a tím pádem repre je stejná parta na stejný závod jenom o rok později.

I pád na "ústa" je pohyb dopředu !

Vygenerováno za 0.579 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám