S ohledem na úklid svého parku F5J nabízím dva kusy Pike Perfection k prodeji.
Model jedna je unikátní kus, slavný "kostičkatý" exemplář létaný Radkem Malčíkem. Letovka něco přes 1600g, lze dovážit do spojky, případně připat trubky do křídla (mám je, ale zalepit si musíte sami). Včetně 6ti serv, kombinace Hyperion Atlas a na jedné klapce placatá digitální Corona, možno dodat i s motorem - Mega 16/15/2 s Kontronic převodovkou a Castle Talon 35A.
Model je dost omlácený, opravovaný střed atd., trup a ocasky v pohodě, nicméně letuschopnost plná, nosník nikdy nebyl zasažen.
Model 2 je lehčí verze, cca 1400g, osazen 4x MKS6100HV a 2xJR189HV, křídlo je s LDS náhony, vůle tedy minimální.
Stav je přijatelný, obě půlky křídla mají opravované šrámy na náběžce, ale jde o menší poškození než u prvního.
Možno opět i s pohonem, je tam stejný motor jako u předchozího.
V obou případech jsem přesvědčen, že by se moje rychlé soutěžní opravy daly snadno velmi podstatně zlepšit a zejména model 2 se dá uvést do opravdu výborného stavu.
Cena dohodou, záleží na tom, co v modelu nechám (serva se reálně dají vyndat jen z trupu, takže minimálně 4 zůstanou). Bez motoru se šesti servy bych to viděl na cca 9500 za model 1 a 12 tisíc za model 2, kompletní pohonná jednotka s reglem vždy cca 3500.
Mohu vzít příští víkend na MČR RCEV k ukázání naživo, model 1 případně i proletím, v druhém nemám přijímač. Po něm sem případně dosypu fotky