× Pokud chcete prodávat napište název příspěvku : /P/ : nové letadlo např. při koupi /K/ a výměně /V/

file K : "lepší" RCEK model ... :-)

Více
27. bře 2011 18:22 #3575 od Radek Kaplan
Ahoj,

ačkoliv mám Q10.1 a teď dodělávám Elana od Reicharda, napadlo mě že bych se zkusil porozhlédnout i po něčem ještě o "kousek lepším ..."

moje požadavky ?

model s klapkami, křidélky ... křídlo nejlépe kompozitové, případně polystyren+balza(dýha) ... konstrukční mi na klidovku zatím stačí Q10.1

preferuji ocas klasický, ale může být i do V ...

výbava ? může být a nemusí, věci mám ale když bude rozumná a za rozumné peníze, proč ne ?

rozhodně nehodlám pořizovat model za 10 a více tisíc, přesto si myslím že především kluci z čela pelotonu třeba přesedlali na novou sezonu na nové stroje a že něco by bylo k mání ... občas se něco mihne na ModelBazaru, ale tady by třeba někdo taky něco mohl mít ...

děkuji za nabídky, přeji Letu Zdar ! :shock:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
05. říj 2014 18:35 #13686 od Ruda
Odpověděl Ruda pro téma K : "lepší" RCEK model ... :-)
jestli ještě sháníš "něco lepšího":

inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Tilia-21-RCEK/595672/
je to laminátový speciál na RCEK

Ruda

Více
05. říj 2014 19:22 #13690 od Aleš Krátký

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
06. říj 2014 09:49 #13693 od Karel Skoupý
mohu nabídnout model Freya je to podobné Daidalu rozpětí 2500 mm hmotnost 600 g serva dymond více na tel 602645343
Přílohy:

Více
06. říj 2014 10:27 - 06. říj 2014 10:30 #13694 od Petr Koláska
Kluci, já vám do toho nechci kecat, ale koukali jste, jaké datum má ten původní příspěvek? :unsure: Jestli shání letadlo tři a půl roku, tak je teda hodně nerozhodný :) Navíc naposledy tady byl před více jak dvěma lety....
Poslední změna: 06. říj 2014 10:30 uživatelem Petr Koláska.

Více
06. říj 2014 11:14 #13695 od Aleš Krátký
lol,tyvole kdo to tady znova otevřel ? Rudo :)

Péťa je všímavy

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Vygenerováno za 0.333 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám