× Pokud chcete prodávat napište název příspěvku : /P/ : nové letadlo např. při koupi /K/ a výměně /V/

file Samokřídlo Toro

Více
20. čec 2011 19:20 #4653 od Jiří Veselovský
Nabízím k prodeji úplně nové (jen zalétnuté) samokřídlo. Výřezy jsou originální od firmy Telink.Křídlo je vyztuženo uhlíkovou trubkou a na náběžce skelnou páskou. Oproti originálu je upravena schránka na baterii, přijímač a regulátor. Ta červená je ve skutečnosti svítivá červená. Můj foťák je asi trochu barvoslepej. Jinak to je prostě eroplán na bejkárny. :lol:
Preferuji osobní odběr v Praze nebo Lázních Bělohrad.
Cena 1000,-Kč je za prázdný model, za osazený dohodou.
[attachment=1:3o7pq730]<!-- ia1 -->1111111111111111111.jpg<!-- ia1 -->[/attachment:3o7pq730]
[attachment=0:3o7pq730]<!-- ia0 -->222222222222222222.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:3o7pq730]
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
20. čec 2011 20:50 #4654 od Vladimír Čermák
Odpověděl Vladimír Čermák pro téma Samokřídlo Toro
Podařil se tady někomu nějaký kšeft :?: Myslím, že na Modelbazaru je šance mnohonásobně větší 8-)

Více
20. čec 2011 21:04 #4656 od Radek Novotny
Odpověděl Radek Novotny pro téma Samokřídlo Toro
No jo, ale tady je vetsi sance, ze se dostane "do dobrych rukou"... ;) ;)

Více
21. čec 2011 14:03 #4658 od Jiří Veselovský
Odpověděl Jiří Veselovský pro téma Samokřídlo Toro

Vladimír Čermák napsal: Podařil se tady někomu nějaký kšeft Myslím, že na Modelbazaru je šance mnohonásobně větší

Vláďo, tohle neřeším. Samozřejmě že na Modelbazaru to visí taky a pochopitelně i jinde. Na Modelbazaru jsem většinu věcí prodával co do rychlosti v řádu hodin, ale poslední dobou je to horší. Káčko jsem prodal až cca po 14 dnech. Je ale fakt, že jsem odmítnul jednu poptávku z Polska. Nehodlám vyrábět krabici jak almaru kvůli poště. Asi se připlížila nějaká rodná sestra krize, taková modelářská. :?:

Vygenerováno za 0.271 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám