× Pokud chcete prodávat napište název příspěvku : /P/ : nové letadlo např. při koupi /K/ a výměně /V/

file LED 150 mA

Více
05. zář 2011 12:04 #5190 od Jiří Veselovský
LED 150 mA vytvořil uživatel Jiří Veselovský
Pro osazení přistávacích reflektorů Twotra bych velmi nutně potřeboval aspoň 4 ks vysoce svítivých bílých LED 150 mA (prosím jen tuto hodnotu) o průměru 8, popř. 10 mm.
Nabídky prodejců zatím zklamaly, kamkoli jsem zavolal, tak zrovna tyto LED (ač v nabídce jsou) nemají. Cenu samozřejmě respektuji.
I za tipy předem děkuji.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
05. zář 2011 12:39 #5191 od Petr Dušek
Odpověděl Petr Dušek pro téma LED 150 mA
Proč musí být právě 150mA?? Důležitější údaj je svítivost a vyzařovací úhel.
Já bych použil tyto http://www.ges.cz/cz/...

Více
05. zář 2011 14:17 #5193 od Jiří Veselovský
Odpověděl Jiří Veselovský pro téma LED 150 mA

Petr Dušek napsal: Důležitější údaj je svítivost a vyzařovací úhel.

Ano, to máš pravdu, ale v této proudové hodnotě jsem to už pomalu vzdal a požaduju jen ji, protože mám modul od pana Pavelky, kde jsou různé výstupy (20 mA pro pozičky a flashe) a přistávací právě 150 mA. Zkoušel jsem tam dát jen 120 mA, ale ty pochopilně svítí jak bludičky. Tu 150 mA mám v šuplíku jen jednu (hodnoty nevím, nějaká čajna), takže jsem měl možnost to zkusit a je to ono.
Pokud někde něco kravím, tak si nechám poradit. Už se mi z toho eroplánu stal "nekonečný příběh", takže sháním a sháním...
Do toho GESu zajdu znovu, naposledy jsem tam byl před prázdninami a i když je měli na stránkách, tak fyzicky nebyly.

Aby moje odpověď byla úplná, tak jsem ještě doplnil odkaz na tu jednotku. Vtip je ovšem v tom, že já ji mám doma už dost dlouho a tehdy se ještě dělala s proudovým výstupem na Land1 a Land2 150 mA. Teď koukám, že všechny výstupy jsou už 20 mA.
http://www.mminfo.biz/nightfly/data/pag ... n:selected

Vygenerováno za 0.300 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám