file Stanový přístřešek Coleman.

Více
19. dub 2017 12:52 - 19. dub 2017 13:12 #18584 od Jiří Veselovský
Vážení kolegové, přátelé a piloti,
loni při prohlížení fotek ze soutěží jsem narazil na tu, která je zde v příloze a na ní mě zaujal, z mého pohledu, naprosto skvostný stanový přístřešek Coleman. Je vedle něj pruhovaná židle. Okamžitě jsem zjistil, že bez něj jako důchodce nemůžu žít a letos jsem si ho pořídil. Ceny jsou přijatelné, v rozptylu cca 1300,- až 1500,- Kč, podle marže prodávajícího. Rozměr je 462 x 462 cm.
No a proč vlastně píšu. Prosil bych majitele přístřešku, který s ním byl v Suché, aby se mi ozval třeba na e-mail jiriveselovsky zavináč seznam.cz nebo na telefon 605736449. Jde mi o to, že ukotvení k povrchu Zeměplochy je podle mě z hlediska bezpečnosti nic moc. Třeba se pletu, ale proto bych prosil o konzultaci a praktickou zkušenost. Zdravím vás.
Přílohy:
Poslední změna: 19. dub 2017 13:12 uživatelem Jiří Veselovský.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
19. dub 2017 15:00 #18586 od Mirek Kotula
Mám dojem, že to má Jirka Mihulka, nebo se zeptej Rudy Rady. Ju?

Více
19. dub 2017 16:18 #18591 od Rudolf Rada

Mirek Kotula napsal: Mám dojem, že to má Jirka Mihulka, nebo se zeptej Rudy Rady. Ju?

Jirky to není a mě už se ptal :lol:

"létat je tak snadné....ale padat je snažší"

Více
19. dub 2017 18:13 #18593 od Jiří Veselovský
Vážení kolegové,
konec akce. Povedlo se v rekordně krátkém čase a majitel přístřešku mi poskytnul cenné rady. Takže za mne spokojenost a vám zúčastněným děkuji za snahu.
Zdravím vás.

Více
19. dub 2017 18:33 #18596 od Rudolf Rada
Teda Jirko, alespoň si mohl prozradit, kdo je ten tajemný ;)
Takhle zase nic nevíme :whistle:

Více
19. dub 2017 19:58 #18597 od Jiří Veselovský
Rudo, zrovna ty jsi ho viděl loni u vás na vlastní voka. Ale jinak tady máš "lušťovku", iniciály "R.J.". Když na to přijdeš, tak dostaneš pochvalu před natočenou "vétřieskou". Zdar a sílu.

Více
20. dub 2017 05:17 #18598 od Martin Beseda
Skutečně se pod něj vejde celé 4 metrové letadlo a pilot, piloti?

Více
20. dub 2017 05:41 #18599 od Rudolf Rada

Jiří Veselovský napsal: Rudo, zrovna ty jsi ho viděl loni u vás na vlastní voka. Ale jinak tady máš "lušťovku", iniciály "R.J.". Když na to přijdeš, tak dostaneš pochvalu před natočenou "vétřieskou". Zdar a sílu.

Dá se Jirko celkem spolehlivě předpokládat, že jako pořadatel oné soutěže, jsem dotyčného soutěžícího i na vlastní oči viděl :blink: . Šlo o to, že jsem netušil koho přiřadit k tomu přístřešku :huh:
Podle iniciálů mi samozřejmě vychází jedině Radek Janovský.

Více
20. dub 2017 09:04 #18600 od Tomas Hruby
Tohle mají i Malčíci, ta plachta je primárně doplněk pro velký altán Coleman - sedne na jeho bok a tím se protáhne. Samostatné použití je další alternativou.

Více
20. dub 2017 09:07 - 20. dub 2017 09:09 #18601 od Jiří Veselovský
Rudo, bingo! Už jsem zapálil noviny pod motorem Pragy V3S aby chytla v tomhle hnusným počasí a jdem na to.

Ale teď vážně. S Radkem jsme probrali plusy a mínusy a dohodli strategii pro letošní rok. Jde o to vychytat i ty nejmenší blešky, hlavně to ukotvení k Zeměploše.
Jeden způsob postavení je na obrázku a druhý je přes páté dveře u auta a gumycuky třeba za blatníky. Nakroucením "vstupního" portálu jde upravit výška, že nemusíš chodit jako skrčenec. Prvoplánově to samozřejmě při téhle velikosti (to bysme taky mohli být na letišti sami) není do nějakého šíleného povětří, spíš ochrana proti sluníčku a tak.....

Pro Martina:
Ano, eroplány se tam vejdou úplně v pohodě a ještě ti zbude místo pro stoleček a židli po straně, viz obrázek.
Poslední změna: 20. dub 2017 09:09 uživatelem Jiří Veselovský.

Vygenerováno za 0.265 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám