file Záleží na velikosti

Více
13. kvě 2010 19:32 #1819 od Jan Kubica
Záleží na velikosti vytvořil uživatel Jan Kubica
Vždy jsem dával přednost modelům alespoň 1-1.5 kg, ty prostě LETÍ, malý 0.5 kg hajzlíci jsou jen hříčkou přírody postrádající eleganci a vznešenost pohybu vzduchem. Na druhou stranu v těchto dnech chodím létat pouze s "hajzlíkem", protože a) nemusím ho rozebírat, b) cestou na pastvu (dá se to tak říci? letiště to není, pole taky ne, zato se tam pasou krávy - dělají krásné přistávací body :lol: ) se nepronese. Tak teď nevím, i když si řeknu, že vezmu velký éro, při představě sestavování, nasouvání, šroubování, přelepování a potom zase zpátky stejně zvítězí lenost a tudíž "malost". Je to normální? H.

"Stoupáme?"
"Ne! Naopak! Klesáme!"
"Je to ještě horší, pane Smithi! Padáme!"
(Jules Verne, Tajuplný ostrov)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
13. kvě 2010 21:12 #1820 od Petr Jeremiáš
Odpověděl Petr Jeremiáš pro téma Záleží na velikosti
Honzo, asi stárnem :) S Elipsoidem jsem neletěl minimálně 5 let a s 3,5 metrovou elektrou jsem vloni vylétal akorár dvoje baterky a to ještě v Dehtárech. Morava vloni taky nebyla ve vzduchu a Diablotin (spalovák) asi 2x. Zato tyhle 0,5kg dvoumetrovky proháním každou chvíli, i když to létá jako "mastný papír". Prostě nabiju dvoje baterky, jednu dám do modelu a druhou do kapsy a s modelem odstartuju na plácku kousek za barákem.
Poslední dobou přemýšlím čím dál tím víc o házedlu, má to jen 1,5m, házet se to dá na každém plácku a nepotřebuje to nabíjet accu pro motor :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.210 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám