file Svazový chlívek

Více
25. úno 2014 21:27 #11894 od Aleš Krátký
Svazový chlívek vytvořil uživatel Aleš Krátký
Chlívkem myslím sekci zde na Stoupáku (to jen tak na vysvětlenou)

O co běží ? Dostal jsem takový chytrý podnět (díky Ivane), že by nebylo od věci tady na stoupáku mít v menu sekci SMČR (či jak to nazvat) a do ní dávat odkazy na důležité oficiálnosti (pravidla, pro nás elektro důležité zápisy z porad, rady, návody atp..)

Co vy na to ? co by tam mělo být ?


Btw. shodou náhod psal i další svědomitý čtenář (díky Michale), že vlastně proběhlo nedávno volení nových členů KLeM a máme nového trenéra elektro a to Ivana Hořejšího (už jsem ti to asi říkal, ale ještě jednou blahopřeji). Pokud vím, tak žádných větších změn se nedostalo. Stejně chystám článek s ročním resume co bylo, co bude ....

Teď na rychlo si vybavím snad jen zrušení RCE7 a vytvoření PíÁrka (Public Relations) v elektro, do které jsem "spadl" já.... (prý to stejně už dělám, tak co :) )


Jinak když jsme u těch svazových věcí, tak je na SMČR žebříček výkonů v R2013 - www.svazmodelaru.cz/odbornosti/klem/zebricky/Zelektro13a.pdf

Vše blahopřeji a ať je to tento rok ještě lepší (pokud to ještě jde ;) )

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Vygenerováno za 0.182 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám