× Soutěže v roce 2013

file Soutěž RCEN ve Studenci

Více
13. srp 2013 05:44 #10298 od Mirek Kotula
RCEN ve Studenci byla milá soutěž, moc se mě to líbilo. Nejvíc tuto soutěž zužitkoval Honza Kobice a to proto, že vždy v kole prvně motoroval asi tak do 70-ti metrů a tak mohl využít tři minuty k nalezení stoupáku a teprve, když :) žádný stoupák nenašel, tak si přimotoroval a to se stalo asi jen jednou. Bezezbytku tuto soutěž využil i k tréninku na kategorii F5J. Myslím si, že se tato soutěž líbila všem zúčastněným.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
14. srp 2013 20:10 #10313 od Milan Chalupník
Honza Kobice ? Kdo to je? :) :) :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15. srp 2013 08:10 - 15. srp 2013 14:34 #10315 od Mirek Kotula
Děkuji, pozorný čtenáři a Honzovi se omlouvám za přejmenování.

Je to zajímavé, ale komentář ze stoupáku jsem zkopíroval a vložil na Honzovi stránky, kde jsem odebral smajlíka a připsal prvních šest slov. Asi zařádil šotek. Poslední odstavec je ze stránek Honzi.

RCEN ve Studenci byla milá soutěž, moc se mě to líbilo. Nejvíc tuto soutěž zužitkoval Honza Kobice a to proto, že vždy v kole prvně motoroval asi tak do 70-ti metrů a tak mohl využít tři minuty k nalezení stoupáku a teprve, když žádný stoupák nenašel, tak si přimotoroval a to se stalo asi jen jednou. Bezezbytku tuto soutěž využil i k tréninku na kategorii F5J. Myslím si, že se tato soutěž líbila všem zúčastněným.

Stejný komentář jsem dal i na stoupák – RCEN ve Studenci byla milá soutěž, moc se mě to líbilo. Nejvíc tuto soutěž zužitkoval Honza Kubica a to proto, že vždy v kole prvně motoroval asi tak do 70-ti metrů a tak mohl využít tři minuty k nalezení stoupáku a teprve, když žádný stoupák nenašel, tak si přimotoroval a to se stalo asi jen jednou. Bezezbytku tuto soutěž využil i k tréninku na kategorii F5J. Myslím si, že se tato soutěž líbila všem zúčastněným.
Poslední změna: 15. srp 2013 14:34 uživatelem Mirek Kotula.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.229 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám