× Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

file F5J 2015 - finální žebříček

Více
13. pro 2015 09:55 - 13. pro 2015 09:58 #15862 od Tomas Hruby
S hlubokou omluvou za velké zpoždění zasílám konečně první pokus o žebříček kategorie F5J za rok 2015. Verze na Stoupáku bohužel nesedí kvůli špatnému párování národních a FAI licencí, a navíc se špatně berou bonifikace.
Na prvních čtyřech místech se nicméně výsledky sešly - gratulace pro Radka :-) Pak je to ale už odlišné více. Zkuste se na to prosím podívat, divil bych se, kdybych neudělal nějaký překlep, snad jich nebude moc. Ovšem vítězství Radka Malčíka je bez diskuse už teď, tam se to počítalo dobře :-)

Soubor přílohy:

Název souboru: F5J2015v2.pdf
Velikost souboru:96 kB
Přílohy:
Poslední změna: 13. pro 2015 09:58 uživatelem Tomas Hruby.
Poděkovali: Alois Hrabáček

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
14. pro 2015 09:06 #15865 od Tomas Hruby
Poznámka pro pořádek - výše publikovaný žebříček je zde zveřejněn proto, aby byla možnost veřejné kontroly a případné "reklamace chyb" - u F5J je kvůli výše uvedenému párování licencí a dalším věcem větší podíl ruční práce a tedy chyby hrozí více....
Berte ho jako informativní - oficiálním se žebříček stane po zveřejnění na stránkách SMČR, což samozřejmě proběhne standardním kolečkem, odešlu to někdy v půlce týdne, aby byl alespoň drobný prostor na případné reakce.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.218 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám