× Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

file Soutěže v roce 2020

Více
04. zář 2019 11:00 #22138 od Tomas Hruby
Soutěže v roce 2020 vytvořil uživatel Tomas Hruby
Na webu SMČR už běží formuláře pro přihlášení soutěží (a MČR) na rok 2020 - viz svazmodelaru.cz/klem/2019/09/01/prihlasky-do-kalendare-2020/ .
Poprosil bych Aleše, aby jednak ve fóru udělal nový chlívek na 2020 a v něm pak toto téma zase nějak vypíchl, ať mohou pořadatelé lépe koordinovat akce.

A nyní pár poznámek z mé pozice jako trenéra F5J...
V první řadě bych viděl prostor, aby byly mimo dvou domácích Eurotour a MČR pro nominaci repre zařazeny dvě větší domácí akce (nejlépe dvoudenní). Případní zájemci nechť se mi prosím ozvou na mail - vůbec bych nebyl proti opětnému zařazení tradičních Hořic zase někdy v první půlce května (ale záleží na Petrovi), případná druhá akce je pak zcela volná a nejraději bych ji viděl až v září či dokonce na začátku října, ať se sezóna protáhne. Neměli by zájem například nějací tradiční pořadatelé dosud zaměření na F3J?
O MČR jsme mluvili s Lojzou, ale samozřejmě pokud existuje jiný zájemce, tak diskusi nikdo nebrání (případně koordinaci ve stylu jeden zájemce MČR, další nominační dvoudenka).

Druhá věc - nesmírně bych uvítal, kdyby se našlo více pořadatelů v F5J pro menší jednodenní soutěže. Jak se potvrdilo i letos, účasti na podobných akcích jsou velmi slušné a nijak se neprojevuje nějaká "menší vážnost", lidí se zájmem o jednodušší akci je vždy dost. Navíc jsou tyto akce zajímavé i pro lidi se stopalcovkami, kteří mohou obhlédnout "velké ptáky" a přitom si spolu s nimi zalétat, i toto se na akcích dělo reálně, nejde jen o spekulaci.
Zajímavé by opět byly podzimní termíny - prodloužení sezóny je vítané vždy... Dodávám, že pravidla již nějakou dobu naprosto oficiálně umožňují akci vyhlásit bez finále, což je pro jednodenní akce vítané a pro pořadatele jednodušší - všiml jsem si, že tohle není obecně známé, tak to připomínám.


Jo a ještě jedno datum do přehledu - ME F5J bude v Szegedu (tedy prý kus vedle, ale to je jedno) v termínu 23.-29.8.2020, plus logicky pár dní předem na předzávod. Tohle je tedy jediný termín, kdy nepadá v úvahu nominační soutěž a asi není optimální ani na běžné akce F5J, tady by se asi pokles soutěžících trochu projevil.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
05. zář 2019 07:18 #22139 od Alois Hrabáček
Odpověděl Alois Hrabáček pro téma Soutěže v roce 2020
Zdravím. Navrhl bych termín MR F5J na rok 2020 1-2.8. nebo o týden později na letišti Letka Jehnědí. LMK Č. Třebová je připravena na pořadatelství i s "doprovodným" programem! Starší piloti F3J to tam znají. :). Co vy na to?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
05. zář 2019 12:17 #22144 od Pavel Svoboda
Odpověděl Pavel Svoboda pro téma Soutěže v roce 2020
Lojzo za mne palec nahoru !
Pro ostatní mapa a web "LETKA" Jehnědí

I pád na "ústa" je pohyb dopředu !

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
23. zář 2019 14:09 #22275 od Petr Dušek
Odpověděl Petr Dušek pro téma Soutěže v roce 2020
Žádost o MČR F5J je zapsána s datem 30.-31.5.2020, to už je definitivní termín?? A co bude s EC v Sázavě? to se poletí taky v květnu, nebo jindy?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
23. zář 2019 15:28 #22276 od Tomas Hruby
Odpověděl Tomas Hruby pro téma Soutěže v roce 2020
EC v Sázavě nebude, přebírají to Vostřelové, lokalita buď jako letošní MČR F5J anebo ještě jedna jiná. Tohle a termín se ještě ladí, ale s Lojzou se koordinují :-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.308 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám