× Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/prihlasky

file Litovelské F5J - 23.5.2020

Více
12. čen 2020 05:32 #23071 od Tomáš Hlavinka
Na letišti je sucho, gumáky není vůbec potřeba.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13. čen 2020 16:14 #23072 od Pavel Svoboda
Zase : - )

I pád na "ústa" je pohyb dopředu !
Přílohy:

Více
13. čen 2020 19:37 #23073 od Aleš Krátký
Jeden by řekl, že je to opravdu hnus :-D

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
14. čen 2020 05:26 #23074 od Pavel Hloušek
Njn, a to si to neviděl na vlastní oči. Závěrečné kolo s ukázkou ,,stromového" létání bylo vrcholem celého dne :lol:

Musím zmínit, že z mého pohledu to byla pěkná soutěž. Soutěžících tak akorát, létalo se 6 kol bez finále, vyhlášení výsledků bylo myslím okolo páté hodiny, nakonec i počasí vydrželo, ale hlavně byli časoměřiči, takže sem nakonec nemusel procházet depa a loudit. No a jako bonus bylo k vidění špičkový lítání a krásný éra jako je Prestige,ta se mě mrcha fakt moc líbí. Takže Tome a spol díky, bylo to fajn.
P.S. až na ty mravence, ti mě sraly fest :lol:

Více
14. čen 2020 08:52 #23075 od Radim Barč
Děkuji za krásnou soutěž! Jen ten hic...
Stromovku jsem nějak prokaučoval, takže na příští soutěži si to Radek musí zopáknout!

Více
14. čen 2020 09:42 #23076 od Pavel Hloušek
Jak říkám, časoměřiči neměli chybu. :) Pěkné

Více
15. čen 2020 09:09 - 15. čen 2020 09:10 #23078 od Tomas Hruby
Tady máte ilustraci toho, o čem jde řeč ve spojení se stromovým létáním - graf letu Radka Malčíka, o kterém jde řeč...
Jako pomocník bych to raději nekomentoval, klidně se přiznám, že jsem mu ty stromy navrhoval jako taktiku již před startem, ale fakt jsem nečekal, že z toho vyjde podobný extrém.
Jednoduché to nebylo, ostatně někdy v páté minutě ve stromech pod Radkem skončila jiná Prestige, tuším V. Štěrba.

Prostě chodit na starty s Radkem je "zajímavé", pochybuji že s jiným pilotem řeší pomocníci běžně situace jako "doběhnout na bod a od něj navádět pilota, pokud nestihne k bodu dojít včas" a podobné lahůdky :-)
Vtipné je, když pak přijedu třeba na RCEV a někomu napovídám, tak pilot na mé nápady zareaguje větou "sakra dochází ti, že nejsem Radek Malčík???" :-) No, ale stojí to za to...

Přílohy:
Poslední změna: 15. čen 2020 09:10 uživatelem Tomas Hruby.

Více
15. čen 2020 09:25 #23079 od Alois Hrabáček
A kde jsou výsledky?

Více
15. čen 2020 10:43 - 15. čen 2020 10:43 #23080 od Aleš Krátký

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?
Poslední změna: 15. čen 2020 10:43 uživatelem Aleš Krátký.

Více
16. čen 2020 04:51 #23089 od Milan Chalupník
A míchací tabulka Sorg nadílky, kdo, koho, kolikrát, by byla ? (z mé strany bez připomínek, ale stále více to nabývá na významu) ;)

Vygenerováno za 0.495 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám