file RCEP Uničov 23.4.2023

Více
24. dub 2023 20:52 #25204 od Aleš Krátký
Jsem si dovolil sepsati takový kratičký článeček o mém kapitánském neúspěchu :-D

stoupak.cz/clanky/rcep/284-rcep-unicov-23-4-2023

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
25. dub 2023 11:13 #25206 od Pavel Hloušek
Odpověděl Pavel Hloušek pro téma RCEP Uničov 23.4.2023
Ahoj Aleši, díky za článek. Tentokrát sem Uničov vynechal, tak sem si rád početl, jak to probíhalo. No a když už píšu, dovolím si některé tvoje dojmy a zážitky zneužít a vyjádřit se k nim.
- vypínací výška, 175m je opravdu moc a mnoho nevěřících se o tom přes všelijaké návody nejednou přesvědčilo. Záleží samozřejmě na modelu, ale já mám nastaveno 168m a přepálil sem to tuším jen asi dvakrát, za těch cca 5 let.
- RCEP je těžší než RCEV, to si nemyslím, já bych spíš řekl jiná, a to je dobře. Vytvářet další kategorii, která je téměř stejná jako ty co už máme by bylo zvláštní.
- přepočty, za mě určitě ne. Né kvůli počítači, ale představ si, že tě pořadatel píchne do skupiny třeba ke Šnyrdovi. Dostaneš 5x výtěr a někdo, kdo bude lítat hůř jak ty ale ve slabší skupině, nakonec skončí před tebou. Takže další krok by bylo losování do skupin, ale to už tu máme, viz odrážka výše. V RCEP se prostě lítá proti počasí, respektive podmínkám, nikoliv proti soupeři. Kdo se s tím popere nejlíp, vyhrává. A jak sis správně všiml, vzájemné umístění soutěžících se na každé soutěži zpravidla moc nemění, takže spravedlivé je to asi dostatečně.
Ještě jednou díky a doufám, že přes počáteční zklamání, že si tuto primitivní kategorii plnou důchodců automaticky nevyhrál na nás nezanevřeš a začneš pilně trénovat. :D :D ;)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.253 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám