file F5L - Nedělní neratovický elektroRES 23/2 - Memoriál Vladimíra Hvězdy

Více
16. kvě 2023 07:18 #25255 od Ladislav Bušek
Ahoj všichni,
otevřel jsem přihlašování na naši soutěž modelů kategorie F5L Nedělní neratovický elektroRES 23/2 - Memoriál Vladimíra Hvězdy, která se bude konat v neděli 28.5. na miniletišťátku RCMK Neratovice.
Nedělní neratovický elektroRES 23/2
Původně jsme chtěli uspořádat dvě soutěže za sebou, ale ohlasy nebyly až tak příznivé, takže jsme od tohoto záměru upustili.
Případné změny či doplňující informace ohledně soutěže budeme komunikovat v tomto vlákně.

Byly by 2 soutěže za sebou v neděli dobrý či alespoň akceptovatelný nápad? Vadila / nevadila by vám soutěž do pokročilých odpoledních hodin ? Pokud máte chuť se vyjádřit, napište do tohoto vlákna.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
16. kvě 2023 12:45 #25258 od Karel Krenč
Jsem ochoten létat od svítání do soumraku.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16. kvě 2023 14:02 - 16. kvě 2023 14:04 #25259 od Tomas Hruby
Můj zcela nezaujatý pohled (na akci nemohu, protože se kryje s F5J SambaCup): podle mne dvě soutěže po sobě jsou až snad nesmysl.
Zkuste trochu počítat... Aby šlo o plnohodnotné akce, tak by to znamenalo letět 2x6 kol (ať je to rozumně se škrtáním). I když budou jen tři skupiny, tak jsme při cca 15 minut na rundu (nějaká příprava mezi koly být musí) pro nutných 36 letů na devíti hodinách létání (a to jen pokud půjde vše perfektně) - bez jakékoli pauzy na oběd a tak.
To mi přijde mimo realitu, sorry.
Tak se asi jako "řešení" začne krátit, třeba se zruší škrtání aby stačilo 5 kol, tedy "jen" 30 startů, tedy 7,5 hodiny, což pořád není nic moc a navíc je to proti pravidlům, kde prostě těch 6 startů uvedeno je (a o finále se raději nešířím) - to mi také nepřijde jako dobrý nápad :-(

Přijde mi daleko lepší letět jen jednu soutěž, ale pořádně - tedy 6 startů a finále, případně když už chceme pravidla obcházet, tak se lze vykašlat na finále a letět raději 7 startů, ať si všichni lépe zalétají.
6 startů plus finále stejně jako 7 startů se dá stihnout dokonce i při čtyřech skupinách, při třech pak úplně v pohodě.
Poslední změna: 16. kvě 2023 14:04 uživatelem Tomas Hruby.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16. kvě 2023 15:47 #25261 od Jan Kubica
Kdysi jsme dvě soutěže létali - každou na 4 kola, což byl myslím minimální předepsaný počet v RCEN ( www.rcex.cz/?p=4973 ). Jde to, ale stejně jsem pro jednu pořádnou soutěž. Nicméně se přizpůsobím většině. H.

"Stoupáme?"
"Ne! Naopak! Klesáme!"
"Je to ještě horší, pane Smithi! Padáme!"
(Jules Verne, Tajuplný ostrov)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.248 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám