Můj zcela nezaujatý pohled (na akci nemohu, protože se kryje s F5J SambaCup): podle mne dvě soutěže po sobě jsou až snad nesmysl.
Zkuste trochu počítat... Aby šlo o plnohodnotné akce, tak by to znamenalo letět 2x6 kol (ať je to rozumně se škrtáním). I když budou jen tři skupiny, tak jsme při cca 15 minut na rundu (nějaká příprava mezi koly být musí) pro nutných 36 letů na devíti hodinách létání (a to jen pokud půjde vše perfektně) - bez jakékoli pauzy na oběd a tak.
To mi přijde mimo realitu, sorry.
Tak se asi jako "řešení" začne krátit, třeba se zruší škrtání aby stačilo 5 kol, tedy "jen" 30 startů, tedy 7,5 hodiny, což pořád není nic moc a navíc je to proti pravidlům, kde prostě těch 6 startů uvedeno je (a o finále se raději nešířím) - to mi také nepřijde jako dobrý nápad
Přijde mi daleko lepší letět jen jednu soutěž, ale pořádně - tedy 6 startů a finále, případně když už chceme pravidla obcházet, tak se lze vykašlat na finále a letět raději 7 startů, ať si všichni lépe zalétají.
6 startů plus finále stejně jako 7 startů se dá stihnout dokonce i při čtyřech skupinách, při třech pak úplně v pohodě.