file JR 28

Více
13. led 2014 18:15 #11619 od Aleš Krátký
JR 28 vytvořil uživatel Aleš Krátký
jsem na FB narazil na takový pěkný kousek androidu :)

RC s OS android, parada.

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
13. led 2014 20:08 #11620 od Vladimír Čermák
Odpověděl Vladimír Čermák pro téma Re: JR 28
Poveztě Kefalín, a k čemu je ten bazmek dobrý.

Více
14. led 2014 07:07 #11622 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma Re: JR 28
tak pro me jako IT cloveka je to zajmave tim, ze pokud tam bezi android, je tu jista sance dostat do vysilacky spoustu ruznych dalsich vychytavek (treba 28x stopek, hodinky s vodotriskem a dalsi blbosti). u klasickych firmware (ala hitec nebo vsichni jini vyrobci) proste s tim, co je ve vysilacce nehnete.

ale jinak je to klasicka vysilacka, co na to rict :) letat s tim lepe asi nebudeme

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
14. led 2014 16:46 #11623 od Ladislav Jareš
Odpověděl Ladislav Jareš pro téma Re: JR 28
No a teď si představ, že k tomu bude třeba ještě přijímač s vestavěným gyrem, výškoměrem, variem a spoustou jiných píkovin... All in one! Jo pokrok nezastavíš..:-))

Více
15. led 2014 07:49 #11624 od Tomas Hruby
Odpověděl Tomas Hruby pro téma Re: JR 28

Aleš Krátký napsal: tak pro me jako IT cloveka je to zajmave tim, ze pokud tam bezi android, je tu jista sance dostat do vysilacky spoustu ruznych dalsich vychytavek (treba 28x stopek, hodinky s vodotriskem a dalsi blbosti). u klasickych firmware (ala hitec nebo vsichni jini vyrobci) proste s tim, co je ve vysilacce nehnete.

Já hlavně doufám, že JR důsledně oddělila GUI od řízení, pokud by chtěli generovat data pro řízení přímo Androidem, tak je to na žalobu pro obecné ohrožení :-(
Tohle není prdel, pád systému s následkem nehody se klidně stát může...

Futaba v 14MZ a 18MZ používá pro GUI daleko vhodnější Windows CE, což je realtime systém (nezaměňovat s Windows či Windows Phone, to nemá společného téměř nic), ale i přesto je tam pro bezpečnost ještě jedna oddělená hw vrstva... U Androida je to pak naprostá nutnost, tak doufejme, že to při dnešním neblahém trendu úspor bez ohledu na kvalitu neopomněli.

Více
15. led 2014 09:21 #11625 od Aleš Krátký
Tak samozřejmě jsem také myslel, že půjdou instalit jen dodatečné app a ne přímo f-ce zasahující do řízení atp.

to musim souhlasit.

Více
15. led 2014 09:28 #11626 od Tomas Hruby
Odpověděl Tomas Hruby pro téma Re: JR 28
Tady jde Aleši o ještě něco jiného - korektně navržený systém (což třeba Futaba MZ je) by měl mít výkonnou část úplně nezávislou, když ti spadne systém, tak to musí řídit. A opravdu to funguje, jednou mi ve 14MZ "Windows" totálně spadly, jen to "vrčelo" a vypnout to pak šlo jen vyndáním baterky, ale řízení celou dobu v pohodě. Mimochodem za dobu, co 14MZ mám, se mi tohle stalo opravdu jen jednou, takže i vlastní Windows CE jsou asi odladěné hodně slušně, ale i tak je tam další vrstva.

Nestačí jen mít na Androidu "fixní" aplikaci pro řízení, to ti nepomůže právě při pádu systému...

Více
15. led 2014 10:43 #11627 od Aleš Krátký
Tak doufám, že to mají nějak vymyšlené.
Jinak pravdu máš... řízení má max prioritu, o tom žádná

Více
15. led 2014 11:11 #11628 od Petr Dušek
Odpověděl Petr Dušek pro téma Re: JR 28
Podle mě Android obstarává jenom grafiku na dotykáči a rozhraní mezi panelem a vlastním jádrem vysílače, kde bude klasický fixní fw. Takže teoreticky zmiňované stopky, uživatelské ikony nebo další opičky navenek tam asi dobastlit půjdou, ale do řízení to nemá šanci nějak zasáhnout...

Vygenerováno za 0.393 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám