file Zdroj gumiček na sklápění vrtule

Více
01. pro 2014 14:36 #14092 od Petr Koláska
Tak jsem dneska objevil Ameriku :P

Používám na dokonalé sklápění vrtule u větroňů známý systém gumičky navlečené okolo osy motoru za trámcem, mezerou mezi kuželem a trupem přes kořen vrtulových listů - malý problém byl, že správná velikost gumičky se dá ne vždy lehce sehnat a mají tendenci rychle odcházet. Krom toho jsou občas zbytečně silné, takže mezera mezi trupem a kuželem musela být větší.

No a dneska mi náhodou u pokladny padl zrak na pytlíček gumiček, co si z nich děcka pletou náramky - mají to teď všeude, nová mánie. Cena okolo 30 kaček za 100 kusů, barev nepočítaně dle přání a rozměry i pružnost přesně tak akorát ;)

Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
01. pro 2014 15:07 #14093 od Aleš Krátký
A upleteš mi náramek Petře ? :)
Vážně, takové detaily člověka kolikrát ani nenapadnou.

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
02. pro 2014 07:21 #14094 od David Hromka
Náramek přátelství?

To chcu taky! :)

Více
02. pro 2014 21:58 #14104 od Petr Dušek
Je nějaký důvod k tomu, aby toto téma bylo zařazeno v kategorii "Vážná témata / Důležité" ??

Více
03. pro 2014 07:25 #14106 od Aleš Krátký

Petr Dušek napsal: Je nějaký důvod k tomu, aby toto téma bylo zařazeno v kategorii "Vážná témata / Důležité" ??

přesunuto.

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
20. čen 2024 10:34 - 20. čen 2024 10:41 #25634 od Pavel Svoboda
Po přechodu na létání v rámci GPS jsme začali řešit sklápění vrtule protože oproti F5J jsou o dost větší a těžší (18x13 je opravdu dost : - ).
Standardní verze přestali stačit. Po řadě omylů jsme trefili hřebíček na hlavičku.
"Kubrtky" už vyzkoušel Jarda V. na malé vrtule F5J a lze prý použít také ... a proto "Kubrtky" odkaz pro případné zájemce. Ať slouží.

" Gumičky přišly. Zavolejte mi Staníka ten bude mít radost ..."

I pád na "ústa" je pohyb dopředu !
Přílohy:
Poslední změna: 20. čen 2024 10:41 uživatelem Pavel Svoboda.

Vygenerováno za 0.534 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám