file Databáze soutěžících RCEJ-RCEK-...

Více
01. dub 2010 19:45 - 14. dub 2010 09:57 #1619 od Petr Dušek
Vážení kolegové, jak jste již pravděpodobně zaznamenali, díky Aleši Krátkému se blíží do finální podoby program pro organizaci soutěží RC modelů, resp. RC větroňů.

Součástí programu bude i základní databáze soutěžících – v tomto případě společná pro kategorie RCEJ a RCEK. Na základě informací z loňské sezóny jsem vytvořil první verzi této databáze a v příloze ji předkládám k nahlédnutí.

Prosím vás o kontrolu uvedených údajů – jméno, klub, licence, pásmo/kanál, věková kategorie. Pokud narazíte na chybu, nebo chybějící údaj, či vůbec chybějícího závodníka, pošlete mi prosím tyto údaje mailem ( petr.dusek@atlas.cz ), abych je mohl doplnit. Přiznám se, že zejména z moravské strany mám trochu mezery...
U kanálů uvádějte zatím pouze 1 (preferovaný) kanál, zdá se, že algoritmus rozlosování soutěže si s tím poradí, také rozšiřující se využívání pásma 2,4GHz tomu napomáhá.

Obdobnou výzvu rozesílám mailem, ale můj adresář jistě neobsahuje adresy všech lidí, kterých by se to mohlo týkat.

[attachment=0:1xs8pxb2]<!-- ia0 -->RCEJ-RCEK_seznam_soutěžících.pdf<!-- ia0 -->[/attachment:1xs8pxb2]
Doplněno 9.4.: Seznam je aktualizován, ještě počkám do pondělí (12.4.) potom zadám seznam do programu a pošlu Alešovi.
Aktualizováno 14.4.
Přílohy:
Poslední změna: 14. dub 2010 09:57 uživatelem Petr Dušek.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
13. dub 2010 22:09 #1672 od Petr Dušek
Seznam soutěžících jsem nakrmil do "Programu" ( http://program.sgames.cz/ ) a výsledný soubor "seznam_users.ini" dávám v příloze ke stažení pro případné zájemce.

Upozornění - u řady lidí ještě není uvedena frekvence/kanál (neboť tyto údaje zatím bohužel neznám), pokud si tento seznam nahrajete do programu, je nutno po vybrání soutěžících do soutěže zkontrolovat a případně doplnit tyto chybějící údaje u účastníků soutěže podle přihlášek. Pokud se budete pokoušet udělat kontrolu kanálů nebo rozlosování soutěže s chybějícím údajem o frekvenci a kanálu u některého soutěžícího, program pochopitelně hlásí chybu (Aleš toto už snad nějak ošetřil).
Soubor je uložen do ZIP archivu a je tedy nutno ho před zkopírováním do programu rozbalit (je to kvůli tomu, že pro přílohu v tomto fóru není povolena přípona *.ini).

[attachment=0:2qpea91c]<!-- ia0 -->seznam_users.zip<!-- ia0 -->[/attachment:2qpea91c]
Soubor aktualizován 15.4. (u M. Pavlíčka mladšího jsem k jménu doplnil "ml." jinak byl program samozřejmě zmatený, že v seznamu jsou dvě stejná jména...)
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16. dub 2010 10:12 #1681 od Petr Dušek
Pokud si stáhnete novou verzi programu (od 1.0 výše), tak uvedená databáze seznam_users.ini už je součástí programu.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.289 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám