file Házedla F3K

Více
26. úno 2012 22:30 #6565 od Tomáš Brodský
Odpověděl Tomáš Brodský pro téma Házedla F3K
Jak se ti povedla takova vaha s peticlankem? A proc vubec peticlanek?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
26. úno 2012 23:29 #6566 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma Házedla F3K
jezis sory! 4 clanky,ne pet. preklep.opraveno

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
01. bře 2012 18:03 #6607 od Aleš Krátký
zena prijde na zacatku tydne domu,tak je treba o vikendu zalitat hazedlo.
jal jsem tedy opravit vse co bylo treba a krasavec ja svete :-D

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?
Přílohy:

Více
04. bře 2012 15:10 #6619 od Aleš Krátký
tak jsem to byl zalitnout vcera.
letovka nakonec 262-+ a parada,lita to jako papir ! :)

sice "hazim" tak 5 metru :-D ale i to stacilo abych to uz povesil na strom.
hold reflex ze si pustim motor v pripade krize nefungoval (resp fungoval,ale motor to nepustilo) a tak uz jsem sundaval svoje prvni hazedlo ze stromu.

jsem spokojeny kazdopadne.ty male prdy co to chytalo u zeme jsou na trening supr.

Více
15. bře 2012 18:54 #6662 od Aleš Krátký
toz dneska bylo pekne,tak jsem si hodil ... je to opravdu velmi citlive na termiku,ale kdyz to vemu kolem a kolem velmi podobne nasim "velkym". zajmave :-D

edit : jo a po pul hodince uz se s tim da hazet 25m +-
ten strach ze s tim mlasknete o zem je uplne neopravneny. vzdy jsem se bal ze s tim chytim o zem,ale ono to ani nejak nejde diky vztlaku kridel a odstredive sile :geek:

Více
28. bře 2012 14:10 #6770 od Aleš Krátký
tak uz jsem na 30ti a jeste jsou rezervy (rozbeh, klapky atd)
je to ale mimoradne narocne bez motoru :-B

Přílohy:

Více
25. dub 2012 20:55 #6905 od Petr Jeremiáš
Odpověděl Petr Jeremiáš pro téma Házedla F3K
To já si loni ze zbytků postavil SuperGee II, vlastně jsem koupil jen gondolu a trubku. Letovka je 285 gr a létá to slušně, parádní stroj za barák, jen nesmí moc foukat :cry: Dneska to foukalo okolo 5 m/s a bylo to o ničem. Ale pocit je to parádní, z pár metrů výšky vytočit stoupák do nevidím :) [attachment=0:wjmnazdl]<!-- ia0 -->SuperGee II.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:wjmnazdl]
Přílohy:

Více
11. pro 2012 17:34 #8648 od Tomáš Hlavinka
Odpověděl Tomáš Hlavinka pro téma Re: Házedla F3K
Ahoj zima je dlouhá a žádný winter cup nikdo v okolí nepořádá a na zimní ligu RCV2 to mám daleko. Když udělám jednoduchou "soutěž" setkání F3K a všeho lítacího jen z ruky a bez pohonu dojede někdo??
Dvě kategorie:
1. F3K nějaká jednoduchá úloha třeba všichni nahoru a poslední dolů
2. všechno ostatní od papírových vlaštovek po Pika.

Termín někdy během ledna - února, podle počasí a zájmu. Letiště někde okolo v okolí Olomouce. Prostě sranda akce přes oběd, místo nedělní vycházky.....

potenciálních lítačů nejen s F3K by bylo dost!!!

Dojedete??
Poděkovali: Tomas Hruby, Aleš Krátký

Více
11. pro 2012 17:48 #8649 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma Re: Házedla F3K
urcite !

Více
23. pro 2012 11:59 #8726 od Tomas Hruby
Odpověděl Tomas Hruby pro téma Re: Házedla F3K
Já mám zase těsně před dokončením Thowta - www.rcgliders.cz/letadla/thowt-f3k/ . Byl jsem u začátků F3K v ČR, teď po dlouhé době si zase chci model této kategorie pořídit. Soutěžně to létat asi nebudu, ale pro "kondiční" zimní létání mi to nemůže uškodit :-)

Vygenerováno za 0.303 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám