file Výběr modelu nejen pro 100"

Více
27. kvě 2013 18:38 #9752 od Martin Bečvář
Hledám nový nebo i létaný model termického hodného větroně do 100". Nemusí to být žádný závodní brus.
Primárně pro pohodové polétání a abych jej mohl půjčit i ženě :) A jako vedlejší efekt bych s ním možná někdy zabrousil na soutěž 100" nebo i RCEK (to se tuším nevylučuje?).

V databázi na stoupáku je Daidalos a Cumulus. Zaujal mě i konstrukční Cornix 2350mm, nebo Scorpion od Heinricha (ten bych zase asi nepůjčil ženě)
Určitě víte o spoustě dalších, nebo se Vám doma válí model, který zbytečně zahálí a chcete se jej zbavit. Těším se na Vaše postřehy.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
28. kvě 2013 19:33 - 28. kvě 2013 19:34 #9757 od Milan Chalupník
Zahálí mě v dílně nevyužitý trup od Ypsi, zamýšlený na RCEK100. Směrovka a výškovka (2,8 dm2) je na zakázku o něco větší než u běžného Daidala, délka trupu je také delší (123cm), vhodný pro křídla od Ypsi (byl by z toho zajisté brus), nebo podobné s rozpětím 230-250cm, osazen dvěma servy D47 (mohu vyndat), táhla uhlík v bowdenu. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Přílohy:
Poslední změna: 28. kvě 2013 19:34 uživatelem Milan Chalupník.

Více
30. kvě 2013 12:38 #9759 od Martin Bečvář

Milan Chalupník napsal: Zahálí mě v dílně nevyužitý trup od Ypsi, zamýšlený na RCEK100.

Děkuji za nabídku, trup je nádherný. Myslím, že postavit k němu křídla je nad mé možnosti .

2all:
Čekal jsem tady na stoupáku spoustu tipů na 100" poletuchy asi jsem se mýlil. :(

Více
30. kvě 2013 12:50 - 30. kvě 2013 12:51 #9760 od Jaroslav Kuba

Martin Bečvář napsal: Čekal jsem tady na stoupáku spoustu tipů na 100" poletuchy asi jsem se mýlil. :(

No tak já mám 100" Etalona XXL od Leoš Svobody lsmodel.cz po osazení elektronikou hmotí 1kg což je asi dost.
Ostatní staví stopalcovky kolem 650g. Je to mé první pořádné letadlo a zatím se učím.
Další informace na rcalbu www.rcalbum.com/index.php?action=dtl&amode=&id=8245
Poslední změna: 30. kvě 2013 12:51 uživatelem Jaroslav Kuba.

Více
30. kvě 2013 19:49 #9763 od Aleš Krátký
jako co ja vim, tak dost lidi to leta prave s daidaly (230,250) , a pak dost vlastnich konstrukci, ktere asi nejsou na prodej :(
to je tezko.

muj 2,5 daidal hmoti 595gr

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Vygenerováno za 0.295 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám