file Přáslavice v Dubu nad Moravou

Více
21. zář 2014 07:51 #13474 od Karel Skoupý
Tak jsem se zúčastnil druhé soutěže v životě. Musím podotknout, že v F5J jsem začátečník.
Takže ráno o páté jsem se s manželkou vydali na cestu z Kvasin do Dubu nad Moravou cesta utíkala a již v půl osmé jsme se vítali s prvními účastníky soutěže. Někteří teprve vstávali jelikož přijeli již v pátek. Tak již k soutěži. Vše začalo jako na mé první soutěži v Hořicích. Takže nezbytné formality a v 9:10 začali soutěžní lety . Jelikož bylo samoměření tak všichni byli v jednom kole . Soutěž pořádal Zdenek Malčík tak byla zapojena celá jeho rodina paní Malčíková vařila kávu a roznášela ji soutěžícím jen, aby všichni byli spokojeni . Jednotlivá kola probíhala bez větších průtahů tak vše krásně navazovalo. Termika se ukazovala velice zrádně někteří vypínali v hodně nízkých výškách třeba i 22m a ve finále dokonce 16m . Takže jsem během celé soutěže získával cenné zkušenosti a ponaučení od zkušených kolegů. Prostředí soutěže bylo ve velmi přátelské atmosféře a tak jsem odjížděl velice spokojen a těším se na další soutěž. Jelikož ještě neznám většinu aktérů tak nikoho nejmenuji ani nic nekomentuji . jen chci nalákat kolegy co přemýšlejí o nějakém soutěžení ,že toto je správná kategorie na spřátelení se s termikou a soutěžemi .
Všem příjemné soutěžení.

Karel Skoupý

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Vygenerováno za 0.248 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám