× Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

file SORG - do verze7 (2000-2017)

Více
15. říj 2014 21:59 - 17. led 2018 12:33 #13744 od Aleš Krátký
Tož vypadá to, že máme sezónu za sebou a pomalu se zazimují letadla, letiště i piloti.

Já ještě dnes vypustil do světa poslední verzi SORGV4. Tento rok jsem se nemohl věnovat vývoji jak jsem si přál.... :( Takže příští rok SORG V5 a snad to bude lepší. Mám spoustu nových poznatků na změny od uživatelů a tak je třeba jít dále :)

Ke stažení je tady rcsoftware.cz/download-sorgv4/viewdownload/3/8 nebo automatickým updatem přímo ze SORGu.

Na rok 2015 se to celé pokusím zjednodušit, vylepšit rotace, žebříčky, atd... času dost, tak uvidíme

Z přání si pamatuju "přidej tam 13:30" :)

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?
Poslední změna: 17. led 2018 12:33 uživatelem Aleš Krátký.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
07. dub 2015 16:04 #14608 od Petr Dušek
Odpověděl Petr Dušek pro téma SORG
Ahoj Aleši, zima byla krátká a první soutěže jsou za dveřmi, jestlipak budou nějaká vylepšení v Sorgu??

Více
17. dub 2015 14:09 #14687 od Mirek Kotula
Odpověděl Mirek Kotula pro téma SORG
Když dám aktualizovat Sorg V4, verze 4.2.6.0, tak se natáhne zase stejná verze, někde jsem četl, že už je SORG V5. Když ano, tak jak jen sthnout? Z této adresy mě to stáhnout nejde (rcsoftware.cz/download-sorgv4/viewdownload/3/8). Může někdo poradit?

Více
17. dub 2015 15:07 #14688 od Petr Dušek
V5 ještě není, poslední verze V4 jde stáhnout z téhle adresy co uvádíš DOWNLOAD . Před chvílí jsem to stahoval (soubor sorg5.rar), jestli nemáš třeba stahování souborů zablokované v prohlížeči??

Více
17. dub 2015 17:50 #14689 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma SORG
Děkuji Petrovi za vysvětlení.

Je to jak píše Petr. Sorg V5 oficiálně neexistuje. Z webu si stáhni ( rcsoftware.cz/download-sorgv4/finish/3-s...oads/8-sorg-v5-0-0-0 ) poslední verzi.

Novou jsem ale ještě nevypustil. Nějak se k tomu neumím dokopat.

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
23. dub 2015 11:54 - 23. dub 2015 11:55 #14748 od Radek Novotny
Odpověděl Radek Novotny pro téma SORG
Tak jak, už jsi se dokopal? ;) Další soutěž RCEV je za dveřmi, a nové bonusy 30-25-20-15-10-5 za umístění do žebříku starý sorg neumí... :(
Poslední změna: 23. dub 2015 11:55 uživatelem Radek Novotny.

Více
24. dub 2015 08:21 - 24. dub 2015 08:22 #14765 od Aleš Krátký
Tady je sorg pro ČR.
opravene přistání pro RCEO
body pro RCEV
a body pro RCEK

stoupak.cz/sorg5.zip

Poslední změna: 24. dub 2015 08:22 uživatelem Aleš Krátký.

Více
24. dub 2015 09:11 #14766 od Petr Dušek

Radek Novotny napsal: ...nové bonusy 30-25-20-15-10-5 za umístění do žebříku starý sorg neumí... :(

Kdybyste do těch bodů zbytečně nehrabali, nemusel mít chudák Aleš tolik práce :( .

Více
24. dub 2015 09:49 #14767 od Aleš Krátký
nono... cítím ironii :)

Více
24. dub 2015 10:31 #14768 od Petr Dušek
Nikoliv! Tentokrát mířím na druhou stranu :ohmy: .

I když, kdyby tě trenéři zbytečně nezatěžovali úpravou bonusů, mohl bys ve volném čase přemýšlet třeba nad zinteligentněním inteligentní matice ;) .

Vygenerováno za 0.353 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám