× Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

file Elektrovětroně v roce 2016

Více
11. led 2017 14:47 #17806 od Miroslav Kopecký
Dovolil bych si opravit údaj o počtu soutěží RCEN - v kalendáři na svazových stránkách jich je uvedených 9, není tedy pravdou, že je vypsaná jen jedna soutěž v r.2017

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
11. led 2017 15:19 #17807 od Aleš Krátký
Jestli se braly podklady ze stoupáku, tak to asi mírně nepasuje. Já totiž ještě kalendář nepřepisoval do finálního stavu :)

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
11. led 2017 18:20 #17808 od Tomas Hruby
Tady se Ivan opravdu dopustil větší chyby... Hlavně skutečně u RCEN, ta kategorii by i letos měla žít poměrně setrvale, 9 soutěží a z hlediska pořadatelů dokonce nepatrný nárůst.
RCEK a RCEJ pak drží i pro rok 2017 při životě Horní Branná, po třech soutěžích, ale reálný význam upřímně opravdu minimální.

Zbytek podle mne sedí.

Více
11. led 2017 18:50 #17809 od Ivan Horejsi
Omlouvam se, dam do poradku.
Diky moc. Jsem velmi rad, ze je to tak jak to je.
Opravdu jsem to bral jen z prehledu na Stoupaku a domnival jsem se, ze vsichni poradatele vyuzivaji jeho dobrodini.

Vygenerováno za 0.274 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám