file PODĚKOVÁNÍ

Více
01. zář 2009 17:29 #10 od Miloslav Brehovsky
PODĚKOVÁNÍ vytvořil uživatel Miloslav Brehovsky
Díky Vám za založení tohoto modelářského fóra,je to velice užitečný krok i pro začínající modeláře.Jen bych měl návrh na opravu v počátku upozornění-otočit slovosled posledních třech slov na --"s větroni poháněnými elektromotory ".
Jinak ještě jednou díky za nápad.S pozdravem Miloslav Břehovský.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
01. zář 2009 18:42 #11 od Jan Kubica
Odpověděl Jan Kubica pro téma PODĚKOVÁNÍ
Děkuji za uznání i za radu - slovosled byl změněn.
Honza

"Stoupáme?"
"Ne! Naopak! Klesáme!"
"Je to ještě horší, pane Smithi! Padáme!"
(Jules Verne, Tajuplný ostrov)

Více
01. zář 2009 20:16 #13 od Petr Čapek
Odpověděl Petr Čapek pro téma PODĚKOVÁNÍ
Zdravím.
Nejsem si jistej zda forum bude dostatečně využíváno v konkurenci Moje hoby a RC manie.Ale pokud bude opravdu systematicky zaměřeno na větroně jak je prezentováno tak si může vydobít svoje místo.Přál by jsem mu to.

Více
02. zář 2009 13:41 #16 od Jan Kubica
Děkuji za přízeň. Ono se to teprve ukáže, jak to s tímto fórem dopadne. Je to pokus, buď to vyjde nebo ne, nic horšího se stát nemůže :-)

Honza

"Stoupáme?"
"Ne! Naopak! Klesáme!"

Více
02. zář 2009 13:44 #17 od Tomas Suk
Odpověděl Tomas Suk pro téma PODĚKOVÁNÍ
Ja myslim, ze zakladatel se snazi, aby tohle forum melo trosku lepsi uroven nez "tlacharny" MH a RCm. Proto taky (podle me spravne) trva na registraci pod plnymi jmeny. Anonymita a prezdivky mohou obcas svadet k ponekud "nestandartnimu" chovani.

A taky bych rekl, ze zamereni bude trosku uzsi a odbornejsi - elektrovetrone, souteze, pravidla, nove trendy (protoze je sice pekne, ze mame spoustu narodnich RCE* kategorii, ale bohuzel vetsina z nich je tak trochu "na jedno brdo").

Aspon takhle to vidim ja a Honzovi budu drzet palce.

Více
16. zář 2009 20:36 #108 od Jaromír Kučera
Odpověděl Jaromír Kučera pro téma PODĚKOVÁNÍ
Honzo super, konečně solidní neanonymní DF.

Více
17. zář 2009 16:38 #118 od jan kadlec
Odpověděl jan kadlec pro téma PODĚKOVÁNÍ

Jaromír Kučera napsal: Honzo super, konečně solidní neanonymní DF.

A ještě zajímavější je, že se nikdo nebojí napsat svůj i nesouhlasný názor a ještě navíc k tématu. Doposud sem ani nezaregistroval " vulgární ", popř. osobní útok na kohokoli. A jak málo stačí...... :lol:

Jan Kadlec

Více
19. zář 2009 11:01 #127 od Mojmír Železný
Odpověděl Mojmír Železný pro téma PODĚKOVÁNÍ
Honzo paráda. Velmi správný a užitečný počin.
Díky

Více
23. zář 2009 12:19 #158 od Jiří Zedník
Odpověděl Jiří Zedník pro téma PODĚKOVÁNÍ
Také já jsem vděčný za možnost čtení slušných příspěvků bez hnoje na rozdíl od bulváru na ostatních fórech... Jen doufám, že se toto fórum nebude striktně držet úzkého tématu termických elektrovětroňů, ale větroňů obecně. Snad to rozšíří zájem čtenářů. Díky.

KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!

Více
24. zář 2009 19:29 #171 od Jan Kubica
Pánové, děkuji, ale není to tak úplně moje zásluha - jde o kolektivní dílo! Na založení jsme se podíleli 4 a teď, po měsíci, už je to nás všech, kdo přispívají nebo jen čtou.

Ale popořadě:
1) Stoupák byl založen především pro diskuse o soutěžení s elektrovětroni, tj. zejména pro svolávání soutěží (přihlášky) a diskusi o pravidlech existujících i budoucích. To ale v žádném případě neznamená, že nelze psát o ničem jiném, řečeno slovy klasika "i ENkař si může postavit lodičku". Pokud by se z toho stalo "komunitní" fórum, byl bych jen rád (a myslím, že ani u otců zakladatelů se to nesetká s odporem). Vzorem mi je RCGroups, kde se v sekci termických elektrovětroňů občas diskutují hodně "off topic" věci, třeba koberec v dílně, a lidi to baví.

2) Zdá se mi, že "neanonymita" diskutujících je velmi dobrá věc, myslím si, že na slušnou "anonymní" diskusi si ještě generaci dvě počkáme. A co se slušnosti příspěvků týká, mám pocit, že k diskusi, tj. výměně rozdílných názorů, i trochu té "hrubosti" patří, zejména když jedné ze stran dojdou argumenty rozumné a je potřeba to nějak ukončit :) . Jen by neměla být zlomyslná, škodolibost je však v pořádku. Jinak řečeno, když někdo zkazí kolo nebo soutěž, je v pořádku činit na to poznámky, dotyčný si to zaslouží (= škodolibost), pokud však rozbije model, jsou posměšky zlomyslnost a ty sem nepatří. A i že je někdo "blbej" se dá napsat jinými způsoby. Ale ta hranice je tenká, to jo.

3) A nakonec je tu otázka perspektivy tohoto fóra. Dopředu to nikdo neví, samozřejmě to zavisí na nás. Proto pište, diskutujte, chlubte se svými modely i neúspěchy a ono to (možná) dopadne dobře. Honza

"Stoupáme?"
"Ne! Naopak! Klesáme!"

Vygenerováno za 0.337 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám