file váš setup na Turnigy 2826 1900kV

Více
23. říj 2010 17:50 #2953 od Zbyněk Smola

Jiří Veselovský napsal: Opravdu chceš vědět, co ti bude od vrchnosti dáno? Sdělím ti sladké tajemství. Budeš platit daně jako kráva, budeš splácet dluh, který jsi pravděpodobně vůbec neudělal atd. Nic moc, co?

Jaroslav Nezhyba napsal: Pánové diskutéři,
když ještě vydržíte několik dnů-budete mít možnost podrobně prostudovat nové znění pravidel RCEK platných na r.2011.

No dobře, už mlčím. Stačilo říct naše předsava je asi taková.
Keci stranou, budu radči lítat a vyhrávat. S nějakým motorem co se mi dostane do rukou.

Jiří Veselovský napsal: Jak se objeví nějaký nový a lepší motor, tak si ho hned koupí, to samé s baterkama. Staré jim zůstanou v šuplíku nebo je prodají. A ještě tvrdí, že jim je fuck jaká budou pravidla, že to odlítají tak jako tak. To mě dostává do kolen. Já tady přispívám jak divej a leto

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
23. říj 2010 18:31 #2954 od Jiří Veselovský
Zbyňku, neber to osobně, ale dokud se diskusí tady nebude zúčastňovat aspoň polovina soutěžní populace (což je nereálné - bohužel), tak si tady můžeme vyprávět od rána do večera a výsledek bude odpovídat počtu zúčastněných. Samozřejmě se může objevit použitelný nápad i v současném počtu účastníků, ale nelze tvrdit, že to chce většina. S tím mám už mnoho nedobrých zkušeností hlavně potom, co se s tou většinou sejdu třeba na soutěži.

Více
23. říj 2010 19:48 #2957 od Zbyněk Smola
Neberu to osobně a nemám zájem bořit, chtěl jsem jen nějaké kokrétno. Dlouhá zima snad znamená nové lepší modely a na jaře nové závodníky a závody. Těším se na teplo, ahoj.

Více
25. říj 2010 10:51 #2966 od pavol polonec
no ja osobne este trapim TGY1900 (s vedomim hendikepu :) aj s cinskym reglerom 30A tiez turnigy a rhina 1050 40C rady
spolu s modelom dava stupavost mojej ambrosky na urovni 10m/s nie je to pocit ale realny zaznam z vyskomera
zatial necitim potrebu zmeny motora a regleru ba dokonca ani acu skorej treba trenovat ruky a len lietat a lietat

Více
25. říj 2010 14:16 #2967 od Petr Semerák
Tak pod tohle se podepíšu, mám to přesně tak, až na tu Ambrozku. A až přestanu dělat nepochopitelný chyby, tak se těšte... :D

Více
30. říj 2010 20:22 #2980 od Radek Novotny
Turnigy 1900 mám několik kusů z různých sérií na testování, a hlavně díky totálně různým hodnotám vnitřního odporu jednotlivých kusů je to adrenalinová sázka do loterie, co vlastně v zásilce může dorazit... Těm spokojeným gratuluju, měli kliku, ale obecně bych na příští sezónu přál tento motor všem RCEK soupeřům ;) Já si ho nechám maximálně do rychlejší EPP houby s 8-mičkou vrtulí...

Více
03. pro 2010 11:03 #3087 od Tomáš Brodský

Jaroslav Nezhyba napsal: Pánové diskutéři,
když ještě vydržíte několik dnů-budete mít možnost podrobně prostudovat nové znění pravidel RCEK platných na r.2011.
Zítra 23.10.se uskuteční jednání předsednictva KLeMČR,kde by se měla změna pravidel schválit.
Nové znění pravidel naleznete na stránkách SMČR.

Ubehl vice nez mesic, jsou tedy nova pravidla nekde k nahlednuti?

Více
03. pro 2010 11:25 #3088 od Jiří Veselovský

Tomas Brodsky napsal: Ubehl vice nez mesic, jsou tedy nova pravidla nekde k nahlednuti?

Tomáši, zatím podle posledních zpráv by to mohlo být ve druhé polovině prosince, ale je to bez záruky. Neoficiální verzi jsme dostali k nahlédnutí, ale čistopis by měl být až po schůzi KLeM ČR, která proběhne v termínu 11.12.2010.
Na zveřejnění nového Sportovního řádu na rok 2011 vás zde upozorním. Jinak jak už jsem psal jinde, tak k žádným zásadním změnám v pravidlech RCEK nedošlo.

Více
03. pro 2010 11:30 #3089 od Tomáš Brodský
Diky za odpoved. Znamena to tedy ze TGY 2826 budu moct i nadale pouzivat, predpokladam.

Více
06. pro 2010 08:32 #3104 od Jiří Veselovský
Ano, je v seznamu doporučených motorů. Pokud by ses rozhodnul zúčastnit se Eurocupu, tak vyhovuje taky.

Vygenerováno za 0.432 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám